Moderen til den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere hilser anholdelserne af hendes søns formodede mordere velkommen.

Hun håber, at det er de rigtige, som politiet har fået fat i, og at den sidste mistænkte snart bliver anholdt, så sagen kan blive lukket, fortæller Jonas Thomsen Sekyeres mor Lone Thomsen til BT. Selv ved de ikke meget om de varetægtsfængslede i sagen.

- Vi aner ingenting. Overhovedet ikke. Vi har simpelthen ingen anelse, om det er nogen, der kendte Jonas, siger hun.  

For præcis en uge siden mistede hun sin søn, da han blev dræbt af adskillige knivstik på diskotek 'Bakken' i Kødbyen i København. Selvom sorgen er stor, fortæller hun, at hun tilgiver de mennesker, der har dræbt hendes søn. Hun mener nemlig, at ondskab opstår som mangel af kærlighed. Lørdag kunne BT fortælle, at den 21-årige jurastuderende for få uger siden havde været vidne i en sag om sexmisbrug mellem hans biologiske far og et nært familiemedlem. Her vidnede Jonas Thomsen Sekyere til fordel for sin ghanesiske far. Efterforskerne blev tidligt opmærksom på sammenhængen mellem de to sager, men mener endnu ikke, der er tale om et motiv for drabet på Jonas Thomsen Sekyere. Det mener moderen heller ikke.

- Jeg tror det ikke. Jeg er meget ked af, at man begynder at rippe op i sådan noget, men det kan være, det er for at forstå nogen sammenhænge. Det er at putte pest ind i den sorg, vi har. Vi glæder os sådan til begravelsen, hvor vi skal mindes Jonas på den bedst mulige måde. Vi skal ikke have noget skidt og spekulation kastet ind i det. Det gør os meget kede af det, siger Lone Thomsen til BT.

De tre blev fremstillet i grundlovsforhør lørdag.