Fredagens brutale drab på en 50-årig kvinde og hendes to døtre har kastet en bølge af sorg over pårørende, venner og bekendte. Hele otte Facebook-grupper skaber et forum, hvor de berørte kan få afløb for deres sorg, frustration og vrede.

- Gud plukker altid de smukkeste blomster først, skriver en således i Facebook-gruppen 'Til minde om B., J. og E.'

De dræbte, en mor og hendes to døtre, er beskyttet af et navneforbud.

50-årige B. boede i et hyggeligt parcelhuskvarter i Greve med sin mand og deres to døtre, 18-årige E. og 12-årige J. Udadtil lignede de en helt almindelig, lykkelig familie, indtil det i fredags slog klik for faren. Fredag morgen dræbte han sin kone og ældste datter i deres hjem med en hobbykniv. Derefter hentede han den yngste datter i skole, og snart var hun også et offer for faderens kniv.

Denne frygtelige hændelse har lammet lokalsamfundet af sorg. En sorg, som kommer til udtryk i de mange mindegrupper på nettet. En enkelt gruppe ønsker, at FCK holder et minuts stilhed inden deres næste hjemme-kamp i SAS-ligaen til ære for 18-årige E. Hun var nemlig inkarneret FCK-fan.
Andre grupper er dedikeret til dem alle tre, mens der også er individuelle grupper.

- I var nogen af de bedste mennesker der findes. R.I.P i vil for altid være i mine tanker, skriver en pårørende på Facebook.