Ved du noget om sagen? Så kontakt BT på 1929@bt.dk eller på Facebook her.

Efter en 24-årig dansk mands pludselige død i Golden Sands i Bulgarien, aflyser rejseselskabet nu alle aktiviteter.

Det skriver TV2 Østjylland.

Ulykken - dødsfaldet - er en tragisk hændelse, som skete ud af det blå torsdag eftermiddag i et af epicentrene for ungdomsferier, bulgarske Golden Sands. Af ren respekt har DUF-rejser derfor nu valgt at aflyse alle planlagte aktiviteter i området.

»Situationen i går gjorde jo, at vi af ren og sær respekt ikke vil gå ud og feste. Så derfor aflyste vi vores aftenarrangement i går. Nu prøver vi at stikke en finger  i jorden og finder ud af, hvad de unge mennesker vil,« siger Rasmus Jørgensen, marketingkoordinator hos DUF-rejser, som arrangerer ungdomsrejser til Alanya i Tyrkiet og Sunny Beach og Golden Sands i Bulgarien.

Den 24-årige danske mand omkom pludseligt i poolen på det hotel, hvor han boede. Det skete, mens han var omgivet af mange andre personer, og pludseligt blev han trukket livløs op ad vandet. Det vides endnu ikke, hvad dødsfaldet skyldes.

Kort efter, han var blevet trukket op ad vandet, var livreddere, læger og ambulancer på stedet, men uden det lykkedes at redde hans liv. Efterfølgende blev han kørt til hospitalet i byen Varna.