De første billeder fra den eksklusive Pirelli-kalender er blevet frigivet i forbindelse med præsentationen af kalenderen i New York. Her er det den litauiske supermodel Edita Vilkeviciute, der viser sin krop frem, som Gud har skabt hende.
De første billeder fra den eksklusive Pirelli-kalender er blevet frigivet i forbindelse med præsentationen af kalenderen i New York. Her er det den litauiske supermodel Edita Vilkeviciute, der viser sin krop frem, som Gud har skabt hende. Foto: PIRELLI CALENDAR PRESS OFFICE/HA

En række supermodeller optræder uden en trevl på kroppen i den nye Pirelli-kalender, der er blevet offentliggjort i dag.

I forbindelse med lanceringen af kalenderen har folkene bag valgt at offentliggøre nogle af kalenderens flotte billeder. 

Den legendariske Pirelli-kalender, hvis varemærke er, at vise nogle af klodens smukkeste kvinder frem i særdeles flotte kunstneriske rammer, kan nu erhverves, hvis du har de rigtige forbindelser.


SE ALLE BILLEDERNE:
PirelliAt dækfabrikanten Pirellis kalender er eksklusiv understreges af, at den ikke udbydes i ordinært salg. Den udbydes i stedet for til fabrikantens samarbejdspartnere og enkelte verdensstjerner inden for sport og underholdning. 

Modellerne tæller blandt andre Kate Moss, Lara Stone, Milla Jovovic og Natasha Poly. 

Kalenderen er blevet udgivet siden 1964. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.