Livet som kendis er ikke altid let.

Det kan One Direction-stjernen Liam Payne skrive under på.

I et nyt program på den engelske tv-kanal Sky snakker den 26-årige sanger om mentalt helbred med den tidligere soldat Ant Middleton, skriver Mirror.

I programmet fortæller Liam Payne, at han tidligere har haft problemer med at være i offentlighedens søgelys, og at han på nogle områder er heldig stadig at være i live.

Især ensomheden og det faktum, at offentligheden konstant har en interesse i dig som person, er noget, der har taget hårdt på sangeren.

Han fortæller, at han flere gange har tænkt på, hvornår det hele ville ende, hvilket i flere tilfælde var tæt på at tage livet af ham.

Den 26-årige sanger bliver spurgt i programmet, om han på noget tidspunkt overvejede at gøre alvor af de mørke tanker, han havde.

Til det svarer Liam Payne, at det gjorde han i de perioder, hvor han følte, at han var et dårligt sted.

Liam Payne er blandt andet kendt fra banden One Direction. Bandet gik i opløsning i 2015. Fra venstre Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik og Louis Tomlinson.
Liam Payne er blandt andet kendt fra banden One Direction. Bandet gik i opløsning i 2015. Fra venstre Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik og Louis Tomlinson. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere

Måden, hvorpå Liam Payne kom over de mentale helbredsproblemer, blev løst ved, at han åbnede op omkring sine følelser.

»Der er kun én ting, du kan kontrollere i den situation,« fortæller han og uddyber:

»Bare fokuser på i dag. Klar dig igennem det, og så vil der være et nyt bump på vejen om nogle måneder, nogle få uger eller måske den næste dag,« siger Liam Payne i programmet.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Kontakt Livslinien på tlf. 70 201 201 eller læs mere på www.livslinien.dk