Lyt til artiklen

Kendte dyrevenner strømmede til D'Angleterre i København lørdag aften. Hollywood-agenten Claus Hjelmbak havde nemlig inviteret til storslået velgørenhedsmiddag til fordel for Dyreværnet. Aftenens største stjerne var den tidligere Spice Girl Melanie B.

Og hun kastede glitter og glamour over festen i en kjole af guld-pailletter fra Vild med Dans-kjolemageren Rikke Gudnitz, da hun ankom en anelse sent til velgørenhedsmiddagen.

ffdfg

- Hvorfor skulle man ikke støtte dyrene, svarede Melanie B., da hun blev spurgt, hvorfor hun netop valgte at deltage i et arrangement til fordel for Dyreværnet.

- Dyr er en del af familien, og jeg havde selv en labrador indtil for to år siden, som desværre døde, sagde en veloplagt eks-Spice Girl.

Inden hun hastede videre til middagen, nåede hun at afsløre, at hun og manden Stephen planlægger at anskaffe sig en ny hund til julen, men at deres fire døtre endnu ikke ved noget om planen.

Melanie B. bliver snart aktuel på musikscenen, når hun udgiver 'For once in my life', der bliver hendes første single i 8 år.

De seneste år har hun været kendt for sit arbejde som dommer og talent-jæger i programmerne 'America got talent' og den australske udgave af seermagneten X-Factor.

Også Vild med Dans-værtinden Sara Grünenwald troppede op på den røde løber.

- Jeg har altid været vild med dyr, og dyr har altid betydet meget for, så jeg er absolut en dyreven. Og så var jeg jo kæmpe Spice Girls-fan. Melanie B. var faktisk min yndlings, fordi hun havde så meget kant, så det er stort, hun er i dag, sagde værtinden, der også afslørede, at hun fik sit første tungekys til Spice Girls' første single.



En, der ikke altid har tænkt på dyr, er reality-stjernen Gustav. Men han er kommet på bedre tanker gennem et helt specielt venskab.

- Jeg vidste ikke ret meget om dyrevelfærd, før jeg lærte Linse Kessler at kende, men hun lærte mig, hvor mange dyr, der har det dårligt, og dem skal vi hjælpe, sagde Gustav, der ankom arm i arm med den tidligere miss Danmark Lisa Lents.

Hollywood-agenten Claus Hjelmbak har selv taget initiativ til velgørenhedsmiddagen, hvor han inviterede sine kendte venner. Han er kendt for sit arbejde med flere stjerner som Britney Spears, Katy Perry og Orlando Bloom.