Lyt til artiklen
Den britiske skuespillerinde Emma Watson stod for det modigste valgt på den røde løber til nattens Golden Globe-uddeling. Hun mødte nemlig op i et antræk, der må siges at være vovet i den sammenhæng: hun bar et par bukser.

Det sikre valg ville være en smuk traditionel kjole, men den 23-årige Emma Watson gik sine egne veje i et opsigtsvækkende antræk fra Dior, der vist bedst kan beskrives som en hybrid.

kjoler


Forfra lignede den koralfarvede robe en elegant og tækkelig balkjole, men da Emma Watson vendte sig om til ære for fotograferne langs den røde løber, var der både kig til ryg og ikke mindst et par figursyede, sorte bukser, der tittede frem under den elegante kjole.

Håret og make-uppen var holdt enkel, og ifølge flere modeeksperter komplimenterede det hendes modige valg. Antrækket er ligefrem blevet kaldt 'aftenens wow-kjole' flere steder, skriver Daily Mail. Døm selv.

Den unge skuespillerinde er bedst kendt for sin rolle i filmatiseringerne af Harry Potter-bøgerne, hvor hun spiller den flittige Hermione Granger.

kjoler