Den 50-årige skuespiller og sanger Nikolaj Steen er gået fra sin kæreste, Anna Engberg, efter de har været sammen i 18 år.

Det skriver ugebladet Tæt På i deres blad, der udkommer onsdag.

Nikolaj Steen har været kæreste med Anna Engberg i 18 år, og sammen har de tre døtre på 11, otte og fem år.

»Det er altid trist, når man går hvert til sit, men der er intet drama. Vi er stadig gode venner, og sådan er det, når man har været sammen i så mange år og har tre børn sammen,« siger han til BT og forklarer, hvorfor de efter 18 år nu er gået fra hinanden.

»Det er der mange årsager til. Man vokser fra hinanden, og vi tror, at vi kan udvikle os bedre hver for sig,« siger han, men ønsker ikke at komme ind på, hvad børnene siger til, at mor og far går fra hinanden.

Nikolaj Steen med sin nu tidligere kone Anna Engberg. Vis mere

Nikolaj Steen og Anna Engberg bor stadig sammen i deres villa på Frederiksberg, selv om de er gået fra hinanden. De er også gået på boligjagt sammen, da de begge vil finde sig en ny, mindre lejlighed. Nikolaj Steen ved ikke, hvor han vil flytte hen, men oplyser, at det skal være tæt på sine børn.

Nikolaj Steen, der er bror til Paprika Steen, begyndte sin karriere som sanger, hvor han har udgivet seks album.

Samtidig har han deltaget i en række film som 'En kort en lang' og 'Klassefesten'.

Han har også været producer på en del musiknumre som 'Vent på mig' med Jimmy Jørgensen og Peter Frödin og flere Sanne Salomonsen-numre.

Nikolaj Steen er aktuel i DR2-julekalenderen, 'Labans Jul' med blandt andre Peter Frödin, hvor han er instruktør. Serien har fået fem ud af seks stjerner af musik- og filmmediet Soundvenue.

Fremtiden er dog uvis for den 50-årige altmuligmand.

»Nu skal jeg lige igennem alt det her. Og så må vi se, hvad jeg kaster mig over,« siger han.