Cecilie Frøkjær bliver fra august ny vært på 'Go’ aften Danmark'. En større værtsrokade på 'Go' morgen Danmark og Go' aften Danmark betyder, at Cecilie Frøkjær overtager aftenpladsen på go’ aften Danmark.

Gensynet med den populære vært, der i mange år var fast vært på 'Go' Morgen Danmark' med enkelte afstikkere til 'Go' aften Danmark' sker som led i en større værtsrokade, efter at Anders Breinholt fra efteråret skal være vært på et nyt late night-show på TV 2.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig helt vildt til igen at blive vært på et dagsaktuelt program, hvor der er både er tid og rum til at interviewe dagens mest aktuelle og spændende gæster, siger Cecilie Frøkjær.

Cecilie Frøkjær bliver ny vært på 'Go' aften Danmark' efter Mikkel Beha Erichsen, der nu skal vænne sig til at stå tidligt op som ny vært på 'Go' morgen Danmark', hvor han overtager pladsen efter Anders Breinholt.

- Jeg har vikarieret flere gange på 'Go´ morgen Danmark', og det har været en sjov udfordring. Det er et program, der vækker danskerne med dagens store højdepunkter og inspiration til dagen, og dét at få en makker giver jobbet en hel ny dimension, som jeg glæder mig til, siger Mikkel Beha Erichsen i samme pressemeddelelse.


Kamilla Walsøe vil ikke uden Anders


På 'Go’ morgen Danmark' sker der endnu en ændring, idet Anders Breinholts medvært, Kamilla Walsøe, fra efteråret bliver redaktør på Nordisk Film TV i Valby.

Kamilla Walsøe vil fortsat være en del af værtsgruppen på både 'Go morgen Danmark' og 'Go’ aften Danmark', men ikke længere på fast basis, oplyser TV2.

- Jeg sagde ja til jobbet som vært på 'Go’ morgen Danmark', fordi det var med Anders som medvært. Det har været en fantastisk og lærerig tid, men nu glæder jeg mig til nye udfordringer på Nordisk Film TV, siger Kamilla Walsøe.

Hen over sommeren skal der derfor ansættes en ny kvindelig vært, der skal danne værtspar med Mikkel Beha Erichsen. Ida Wohlert og Morten Resen fortsætter uændret som værter på 'Go’ morgen Danmark', oplyser TV2.