Tidligere studievært på TV Avisen, Benedicte Strøm, er blevet sigtet for vold mod sin søster Henriette Strøm.
Tidligere studievært på TV Avisen, Benedicte Strøm, er blevet sigtet for vold mod sin søster Henriette Strøm. Foto: Claus Bjørn Larsen

Benedicte Strøm, der er sigtet vold mod sin søster, siger, hun møder stor opbakning

- Jeg har fået mange positive henvendelser i dag. Min familie har selvfølgelig kendt til historien i lang tid, men andre har reageret positivt, nu hvor det er kommet frem.

Sådan lyder det fra Benedicte Strøm efter det er kommet offentligt frem, at den tidligere tv-vært er sigtet for vold mod sin egen søster, Henriette.

- Det er ikke sket. Jeg synes, at det er utroligt, at man kan blive sigtet for blå mærker. Sagen er, at der er en kvinde, der siger, at hun har fået blå mærker og en anden, der siger, at det ikke er hende, der har givet dem, siger Benedicte Strøm.

Søstrene har boet i hver sin del af et dobbelthus på Kildegårdsvej i Gentofte de sidste 21 år. Benedicte Strøm, der nu sat sin del af huset til salg, fortæller, at søstrene altid har haft et godt forhold til hinanden, og at volds-anklagen kommer som lynet fra en klar himmel.

- Vi er rigtig tæt knyttet. Derfor er denne sag også ekstra ulykkelig.

Men hvorfor opstår den?

- Lige nu kan min søster ikke overskue konsekvenserne af sine handlinger.

Hun understreger dermed, at hendes søster i øjeblikket er en smule ustabil, som hun også fortalte i fredagens udgave af BT.

Benedicte Strøm er bedst kendt for sin tid som sportsvært på DR1. Hun har også været studievært på både TV2 og TV3 og har de seneste år været direktør i sit eget kommunikationsfirma +Strøm.

Ifølge hende selv er voldssigtelsen ikke noget, der har påvirket firmaet i forhold til partnere og kunder,

- Jeg møder stor forståelse. Når andre tænker på deres egen familie, så når de frem til, at man jo ikke lægger sag an mod hinanden. Det er jo ikke rationelt.

Den tidligere tv-vært er sigtet efter §244 i straffeloven, som er den såkaldte ’milde’ voldsparagraf, som kan udløse maksimalt tre års fængsel.

BT har været i kontakt med søsteren Henriette Strøm, men hun gør det i en SMS klart over for BT, at hun ikke ønsker at kommentere sagen. Hverken sigtelsen eller påstanden om hendes ustabilitet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.