Landstræner Morten Olsen er glad for at Christian Poulsen skifter den zebrastribede Juventus-trøje ud med den knaldrøde Liverpooldragt.

- For landsholdet er det jo utroligt vigtigt, at vi har to centrale spillere som i dagligdagen kan indøve nogle forskellige ting - selvfølgelig først og fremmest for Liverpool, men også for landsholdet. Så det er et godt skifte set med vores øjne, siger Morten Olsen til TV 2 Sporten.
- Jo mere man kender hinanden - både som menneske og som fodboldspiller - jo større muligheder er der for at finde hinanden på banen. Så forhåbentlig kan de mange træningstimer også give os noget.
Med skiftet til Premier League og Liverpool bliver Christian Poulsen blot den anden dansker i historien, der har prøvet at spille i de fire store europæsike ligaer. Kun Jon Dahl Tomasson har prøvet det samme. 

- Christian har jo bevist sit værd i alle de store turneringer i Europa, og nu kommer han måske til en turnering, hvor der bliver spillet endnu hurtigere, siger Olsen til TV 2 Sporten.
Christian Poulsen er udset til at afløse for argentineren Javier Mascherano, der gerne vil væk fra Beatles-byen.