Lyt til artiklen

Et selfie taget i solskin og sne.

Det er, hvad Paul Pogba har delt på sin Instagram-profil.

Men det er bestemt ikke et billede, der falder i god jord hos mange Juventus-fans, der blandt andet kalder billedet for dumt.

Det skyldes, at fodboldstjernen – der på billedet poserer i sneen med skibriller på – stadig er ved at komme sig over den skade, der betød, at han ikke var med ved årets VM i Qatar.

Derfor skælder mange ham ud for at være på det, der ligner en skiferie, da de mener, han i stedet burde koncentrere sig fuldt ud om at genoptræne og blive klar til fodboldbanen.

Samtidig er der en risiko for, at han bliver skadet, eller at den nuværende skade bliver forværret af at gå rundt i sne i bjergene, lyder det om franskmanden.

  • 'Begyndt at løbe i stedet for at stå på ski. Klovn.'
  • 'Tag ned for at træne, og træn hårdt. Din tid er ved at løbe ud.'
  • 'Hvis han begynder at stå på ski, bliver jeg sindssyg.'
  • 'Seriøst, du irriterer mig. Du er altid ude. Jeg tror, du skal komme dig først. Og komme i fysisk form. Hvad fanden har du lavet i ferien?'
  • 'Spring din ferie over for at træne!'
  • 'Jeg elsker dig, men hvis du tager på skiferie, kommer du dig aldrig over skaden.'

Sådan lyder blot et udpluk af de tusindvis af kommentarer, Paul Pogba har fået med på vejen på det første billede på Instagram.

Det vides ikke, om Paul Pogba faktisk står på ski. Han har blot delt endnu et billede af sig selv, hvor han går i den dybe sne i bjergene.

Paul Pogba skiftede til Juventus i juli, men det har bestemt ikke været nogle lette måneder for franskmanden, der blot få uger efter blev ramt af en skade i sin menisk. Han måtte opereres, og i oktober blev han så ramt af en skade i låret.

Juventus skal allerede i aktion 4. januar, men man forventer ikke, at Paul Pogba bliver klar til den kamp.