Få seneste nyt om mandagens spillerhandler og rygter fra både ind- og udland i BTs transfercenter.21:29: Chelsea-flop nærmer sig italiensk lejemål
Juan Cuadrado har ikke slået igennem som håbet i Chelsea, og derfor har den colombianske landsholdsspiller været meldt på vej væk i den seneste tid. Her er Juventus blevet nævnt som aftager. Og nu spidser det for alvor til. Cuadrado er på vej til Italien for at bestå lægetjekket, hvor han dernæst vil skrive under på en et-årig lejeaftale med Juventus. Italienerne menes at skulle betale omkring 10 millioner kroner for aftalen. (Kilde: TuttoJuve)

20:42: ....Og det gør John Arne Riise også
Den tidligere Liverpool-spiller bekræfter skiftet over for norsk TV 2.
»Folk tænker, det er et skridt ned, og det accepterer jeg, men der er mange gode spillere i Indien også. Jeg ser på det som en stor udfordring«, siger Riise.

19:58: Tidligere Champions League-vinder ryger til Indien
Franske Florent Malouda vandt i 2012 Champions League sammen med Chelsea, men efter en sæson hos tyrkiske Trabzonspor efterfulgt af et år hjemme i Frankrig hos Metz skal den nu 35-årige offensivspiller på et mere eksotisk eventyr. Som så mange andre aldrende fodboldspillere tager Malouda nu turen til Indien, hvor han skal spille for Dehli Dynamos.

19:22: Benzema afviser skifte væk fra Real
Karim Benzema er i lang tid blevet rygtet væk fra Real Madrid, hvor specielt Arsenal er blevet nævnt flittigt. Det er kommet så vidt, at en italiensk journalist i weekenden på det sociale medie Twitter skrev, at Benzema ville blive præsenteret for London-klubben inden mandagens opgør mod Liverpool. Men franskmanden har nu taget til genmæle på netop Twitter, hvor han har lagt et billede op med sig selv i Real Madrid-trøje.
»Dette er til alle de fjolser, der vil have mine fans til at tro noget andet. Her har jeg hjemme,« skriver franskmanden.

19:05: Udskældt Liverpool-angriber på vej hjem
Mario Balotelli er blevet sat i forbindelse med et skifte til Milan, og nu er handlen tæt på at være i hus. Det drejer sig om en lejeaftale for resten af sæsonen, hvor Milan har fået trumfet igennem over for Liverpool, at man kun vil betale halvdelen af Balotellis ugeløn på over 800.000 kroner. Liverpool er desuden så forhippede på at slippe af med Balotelli, at Milan intet betaler for at leje ham. Balotelli skal til det obligatoriske lægetjek tirsdag i Milan (Kilde. Sky Italia)

18:37: Dansker vraget af franske Evian
BT kunne tidligere mandag fortælle om danske Nicklas Marloth fra HIK i 2. division, der var blevet inviteret til prøvetræning i Evian. Planen var, at danskeren skulle træne med indtil torsdag, men klubben har meddelt ham, at han ikke behøver at blive ugen ud. Klubben vil nemlig ikke have ham alligevel. (Kilde: BT)

18:25: Copa Americá-topscorer skifter til Bundesligaen
Den chilenske angriber Eduardo Vargas er blevet officielt bekræftet som ny angriber for tyske Hoffenheim, som har betalt omkring 40 millioner kroner for Vargas. Den 25-årige angriber blev senest topscorer ved Copa América med fire mål, da Chile vandt turneringen. Han kommer til fra Napoli og har blandt andet tidligere spillet i QPR og Valencia. (Kilde: Hoffenhiem)

17:27: West Bromwich afviser stjerneangribers transferanmodning
Saido Berahino har officielt meddelt sin klub, West Bromwich Albion, at han ønsker at forlade den. Men klubben har sagt klart nej, meddeles det på West Bromwich' hjemmeside. Den 22-årige engelske angriber er på rygtebørsen eftertragtet af Tottenham, der vil have alternativer til klubbens topscorer sidste sæson, Harry Kane, og nyindkøbet Clinton N'Jie. Berahino scorede sidste sæson 14 mål i Premier League. (Kilde: West Bromwich)

15:52: Tyske verdensmester ønsket i Serie A
Der var engang, hvor Kevin Grosskreutz var et lovende navn i Borussia Dortmund. Sådan er det ikke mere – den nye træner, Thomas Teuchel, bruger slet i den 27-årige back. Forholdet mellem de to skulle være brudt sammen. I stedet skulle italienske Fiorentina nu være interesseret i at hente tyskeren, der var med i den tyske verdensmester-trup sidste år. (Kilde: Tutto Mercato)

15:31: Bayern afviser De Bruyne-interesse
Ingen interesse. Sådan lyder det fra Bayern München til historien om et sidste-øjebliks angreb for at sikre sig Wolfsburgs Kevin De Bruyne. Den bragte tyske Bild tidligt mandag. Nu lyder det fra sydtyskernes mediedirektør Markus Hörwick: »FC Bayern er i aktiv i sagen Kevin De Bruyne. De har bestyrelsen besluttet for længe siden.« Manchester City har længe været interesseret i den belgiske landsholdspiller og skulle efter sigende være klar med et bud i 500 milioner-klassen. (Kilde: DPA)

15:04: Landsholdsmålmand afviser Van Gaal
Den hollandske landsholdsmålmand, Jasper Cillesen, afviser nu, at han skulle være på vej til at blive en del af målmandscirkusset i Manchester United. - Så vidt jeg ved, har det aldrig været et tema. Jeg, klubben eller min agent har aldrig hørt noget. For mig begynder og slutter sæsonen i Ajax, lyder det fra ham. Imens har hans landsmand og United-manager Louis van Gaal givet startpladsen til Sergio Romeo, mens David De Gea, Anders Lindegaard og Victor Valdes kukkelurer udenfor. (Kilde: NOS)

14:53 Ny klub til Lucas Andersen
Unge Lucas Andersen får nu en ny mulighed for at slå igennem i Æresdivisionen. Ajax Amsterdam har angiveligt valgt at leje den tidligere AaB'er ud til Willem II for resten af sæsonen. Det sker som led i en handel, hvor Willem II's Frenkie de Jong ryger den anden vej på en fireårig kontrakt. Det sker dog først til sommer. Klubberne har endnu ikke bekræftet handlerne. (Kilde: De Telegraaf)

14:36: Leverkusen kigger på Højbjerg
Bayer Leverkusen har udset sig Pierre-Emile Højbjerg som potentiel afløser for langtidsskadede Charles Aranguiz. Chileneren er ude resten af efteråret med et sprængt akilles-sene. Den tyske klub har dog andre kandidater end den danske bænkevarmer i Bayern München. Også Schalkes Max Meyer skulle være et emne. (Kilde: Kicker) Læs mere her

Anders Lindegaard varmer bænken i Manchester United for tiden. Her sammen med holdkammeraten David De Gea, der er i samme situation.
Anders Lindegaard varmer bænken i Manchester United for tiden. Her sammen med holdkammeraten David De Gea, der er i samme situation. Foto: Andrew Yates
Vis mere

11:55: Besiktas kan redde Lindegaard
Tyrkiske Besiktas kan blive Anders Lindegaards vej tilbage til spilletid. Den tyrkiske storklub skulle være klar med en et-årig låneaftale for resten af sæsonen. Istanbul-klubben skulle dog også kigge på Manchester United-holdkammeraten Victor Valdes, der lige som danskeren ikke er i nærheden af spilletid. (Kilde: Sabah)

11.35: Inter vil have Wolfsburg-kroat
Det er ikke kun Kevin De Bruyne, der er ombejlet blandt Wolfsburg-spillerne. Også kroatiske Ivan Perisic er ønsket – af italienske Inter. Milano-klubben lægger i hvert fald ikke skjul på sin interesse. Fra Wolfsburg-træner Dieter hecking lyder det dog: - Det er efter mening helt klart, at han bliver, siger han. (Kilde: Kicker)

11:11: Evian tester ny dansker - fra 2. division
Evian har fundet en forkærlighed for danskere. Og endnu én kan være på vej til den franske klub, der er rykket ned i næstbedste række. I disse dage træner Nicklas Marloth med - han kommer fra HIK i den danske 2. division. Læs mere her

Foto: FABIAN BIMMER
Vis mere

11:03: Bayerns snigløb: Vil snuppe De Bruyne
Haps. Manchester City har længe jagtet Wolfsburg Kevin De Bruyne, men nu ser det ud til, at Premier League-klubben får seriøs konkurrence i transfervinduets sidste dage. Fra intet mindre end Bayern München. De sydtyske rekordmestre skulle være på vej til at snigløbe Manchester City i kapløbet om Nicklas Bendtners højtprofilerede holdkammerat. Og ikke mindst: Den belgiske landsholdsspiller skulle faktisk være mere interesseret i at blive i Tyskland frem for at tage turen til England. (Kilde: Bild)

10:15: Crystal Palace fisker igen efter engelsk landsholdsangriber
Crystal Palace-manager Alan Pardew har svært ved at glemme QPR-angriber Charlie Austin. Så efter et forgæves indkøbs-forsøg tidligere på sommeren, prøver han nu igen. På en betingelse: At den nedrykkede London-klub sænker prisen på nuværende 15 millioner pund. Også Newcastle og Bournemouth lurer på den engelske landsholdsangriber. Men også betinget af en prisnedsættelse. (Kilde: Daily Mirror)

09:20: Manchester United kigger på norsk vidunderdreng
Rafik Zekhnini blev verdenskendt (næsten), da Mats Hummels efter Dortmunds 4-3-sejr over Odd Grenland var forbløffet over at høre, at offensivspilleren kun er 17 år gammel. Manchester United var tilstede til den kamp, bekræfter Odds direktør, Einar Håndlykken. »Men jeg vil ikke sige mere om dialogen,« siger Håndlykken. (Kilde: VG)

Foto: ALBERT GEA
Vis mere

08:57: Neymar åben for Manchester United
Det lyder næsten utroligt, at Neymar skulle være klar til at skifte Barcelonas sol og superstjerne-holdkammerater ud med Manchester - byen. Men ifølge The Guardian er den brasilianske driblestjerne åben for et skifte til Manchester United. Bare ikke lige nu. Derfor er et skifte mere sandsynligt til næste sommer. Men Manchester Uniteds Ed Woodward, der forhandler transfers på plads denne sommer, var i Barcelona for en uge siden, og derfor bliver der fortsat spekuleret, selvom Barcelona-træner Luis Enrique nægtede at kommentere på rygterne. (Kilde: The Guardian og Daily Mail)

08:39: Everton nægter at sælge til Chelsea
Chelsea er ikke så lidt lune på Everton-forsvareren John Stones, og tilnærmelserne bliver kun intensiveret. Men som en mor, der ikke vil sende sin teenagedatter på date, holder Everton på deres guldfugl. »Jeg vil ikke sælge ham, Bill (Kenwright, formand, red.) vil ikke sælge ham, for der er ikke mange dage tilbage (af transfervinduet, red.),« siger Everton-direktør John Woods. (Kilde: Goal)

Foto: Carl Recine
Vis mere

08:13: Tottenham tæt på angrebsforstærkning
Saido Berahino kan snart gøre Tottenham-angrebet lidt mere potent. Den engelske West Bromwich-angriber var ikke med i lørdagens nederlag til Chelsea, og det skyldtes ifølge WBA-manager Tony Pulis, at 15 klubber vil have ham. Men det bliver nok Tottenham, der vinder den kamp. De smider snart et nyt bud på over 200 millioner kroner. (Kilde: The Mirror)

07:51: Middlesbrough følger Emil Larsen tæt
Emil Larsen er i gang med det sidste år af sin OB-kontrakt, og det kan snart være slut med Larsen på Fyn. Middlesbrough har flere gange haft scouts til OBs kampe, og de er begejstrede for kantspilleren, der også følges af andre Championship-klubber og NEC Nijmegen. (Kilde: HITC Sport) Læs mere her

Foto: ANDREW YATES
Vis mere

07:29: Balotelli tæt på at vende hjem
Mario Balotelli er på vej til at vende hjem til Milan. Det bekræfter den italienske klubs direktør. »Der er forhandlinger med Liverpool om en lejeaftale, men vi er ikke nået til enighed om lønnen,« siger Adriano Galliani. Milan ønsker kun at betale halvdelen af Balotellis løn, mens Liverpool så skal høfte for den anden halvdel. Der vil også være forkøbsret i aftalen. (Kilde: Mediaset Premium)