De blev nærmest 'Gift ved første blik'. De to paradisoer Anders og Tanja sprang hovedkulds ud i et bryllup allerede første dag, de befandt sig på Paradise Hotel.

To af jer skal giftes i dag - hvem melder sig?

Sådan lød den korte og kontante melding fra produktionsselskabet til de nye deltagere på Paradise Hotel.

Paradisoerne var netop tjekket ind på hotellet og havde kun liget nået at få hilst på deltagerne af det modsatte køn, før de skulle finde ud af, om de ville indgå ægteskab.

Pigerne skulle tage beslutningen i fællesskab, og det samme gjaldt fyrene - altså viste bruden og gommen ikke, hvem af de fem deltagere af det modsatte køn, de skulle giftes med.

Anders og Tanja 'tog en fra holdet' og blev viet allerede i første afsnit af det populære realityprogram. En spontan beslutning, og nu fortæller Anders, hvordan han har det med beslutningen i dag - flere måneder efter, de blev gift.

»Jeg fortryder ikke det mindste, at jeg blev gift med Tanja. Jeg er virkelig stolt over os begge. At vi har valgt at blive en del af så stor en oplevelse i stedet for at lade nogen andre gøre det,« fortæller han til JuicyPlay.

Afsnittet blev vist på tv i tirsdags, og her kunne Anders' familie altså erfare, at han var blevet gift inde på hotellet:

»Alle har faktisk modtaget det rigtig godt, alle er meget støttende i, at jeg har taget den beslutning, og de ved, at jeg aldrig ville gøre noget, uden at tænke over det først,« fortæller han til JuicyPlay.

Også bruden Tanja er tilfreds med sin beslutning om at blive gift foran rullende kamera og med en mand, hun ikke kendte.

I torsdags mødtes alle deltagerne i Imperial for at se det første afsnit sammen, og det var helt særligt for Tanja:

»Det var ret smukt faktisk at se sig selv i den situation, Anders og jeg sad sammen og så det ved siden af hinanden, og vi synes begge to, at det var en fin oplevelse. Jeg er glad for, at vi kan snakke om det på et venskabeligt plan, nu hvor vi er hjemme,« fortæller hun til JuicyPlay.