Den kulørte time

Durek Verrett er farlig. Det siger hans egen mor i hvert fald.

Først satte han et stort hegn op. Men det måtte Jan Leth Christensen ikke. Det fik i stedet advokaten og ejeren af det store hus for enden af Sigridsvej, til at sætte videoovervågning op over stranden. Men da kommunen sagde stop, fandt Jan Leth bare en anden løsning.

Rengøring, indkøb og lektiehjælp. Det er nogle af de opgaver, du kan komme til at hjælpe Susan Astani og familien med. Lønnen er 9.000 kroner om måneden og med kost og logi og en masse rejseoplevelser oveni.

I Tisvilde Hegn har to kvinder set en mand i grøn latex. Så nu rygtes det, at den mystiske Latexmand er tilbage. Men det er altså ikke Mikael Bertelsen. 

 

Den kontante time

Charles fik en meget dyr kroning, og heldigvis havde de britiske medier tænkt på at hyre mundaflæsere.. e kunne afsløre, at hovedpersonen syntes, det var en kedelig affære.

Samtidig spekulerede seere og royalister i, om Meghan Markle alligevel var dukket op -–dog i en mystisk forklædning..

På Nordfyn har borgmester Morten Andersen smidt kæden, fordi han har kysset en medarbejder. Ifølge kommunens økonomiudvalg lader det dog til at der ligger mere bag. Men er det smart, at bruge Metoo som sin undskyldning?

Til slut vender vi Jakob Ellemann, og Søs kan ikke svare på, om det er entydigt godt eller skidt, at han vender tilbage..

Din vært er Ditte Okman

Programmet er produceret af Sarah Bech.