Rasmus Kofoed, der er kåret som verdens bedste kok to år i træk, kan godt huske episoden, hvor .

Men Kofoed afviser på det skarpeste at have slået, sådan som restaurantgæsterne påstår:

- Jeg kan godt huske episoden, men det var der nu ikke så meget i. Nogen gange klapper man folk på skulderen for lige at sige, at nu skal vi være fokuserede. Andet var det såmænd ikke, siger Rasmus Kofoed til BT.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

- Det er jo en speciel atmosfære, der er i sådan et køkken. Nogle gange er man presset, fordi man skal levere en vare for gæsterne, der betaler mange penge. Kokke klapper hinanden lidt ligesom fodboldspillere. Det lægger jeg ikke så meget i. Vold hører på ingen måder hjemme i et køkken. Det hører fortiden til.

Skubber lidt til hinanden

Kunden, der har klaget til jer, siger, at du stak kokken en ørefigen?

- Jeg tror bare, at han har set en aften, hvor der har været hektisk aktivitet i køkkenet. Vi står 14 mand skulder ved skulder, og så skubber vi måske lidt til hinanden. Men det er sgu kærligt ment. Der er ikke nogen, der overhovedet har fået en ørefigen. 

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Så de har set helt forkert?

- Det vil jeg tro. Det kan da godt være, at de har set en kokkehue blive dasket til. Nogle gange går bølgerne højt. Men der er ikke nogen, der er blevet slået i hovedet.

Du har ikke slået nogen af dine ansatte?

- Nej! Jeg kan finde på at daske dem på skulderen - men også på at give dem et kram. Ligesom hvis du har en lille dreng, som du klapper og siger, ’nu skal du op i skole’. Sådan er det også i en restaurant, siger Rasmus Kofoed til BT.