B.T. har spurgt en række danskere på Nørreport Station i København, om de tror, at terrortruslen er større efter al-Qaeda-lederens død.

Britt Rindom, 52, Østerbro
- Jeg tror, at terrortruslen er større nu. Der er helt sikkert nogen, der nu vil gøre gengæld. Jeg tænker meget over det, når jeg er et sted som her på Nørreport Station. Man holder øje med mistænkelige og underlige mennesker og efterladte ejendele. Jeg er desværre nødt til at tage forbi Nørreport, når jeg skal på arbejde, men jeg ville hellere være fri. Jeg synes, det er dejligt, at han nu er død, men jeg tror også, at det vil skabe en masse uro.
Dan Olsen, 25, Svebølle
- Jeg tror ikke, at Osama bin Ladens død har gjort terrortruslen større eller mindre. Risikoen er måske blevet større i USA, men ikke i Danmark. Det er fint, at USA nu har fået en sejr, men jeg tror ikke, det vil have stor betydning for krigen mod al-Qaeda - i virkeligheden har det bare været spild af ressourcer at jagte ham, fordi han har ikke været en afgørende person. 
Sarah Desiree, 20, Østerbro
- Ja, selvfølgelig frygter jeg terrortruslen. Jeg er overhovedet ikke vild med at være på Nørreport og Hovedbanegården. Men jeg føler mig ikke helt overbevist om, at han rent faktisk er død. Men det er positivt, hvis det er sandt.
Michael Jensen, 45, Slagelse
- Jeg var bange i nogle år efter 11. september 2001. Specielt, hvis jeg sad i et tog med min søn. Da der skete terror i London, og bagmændene var folk, der havde boet i England hele deres liv, så tænkte jeg, at det sagtens kunne ske i Danmark også. Men frygten er kommet på afstand. Jeg er glad for, at Osama bin Laden nu er død. Det er positivt. Men frygten kommer måske tilbage, hvis der nu begynder at komme hævnaktioner rundt omkring i verden. Jeg håber, at der snart kommer ro på.
Charlotte Christensen, 23, København
Jeg tror, al-Qaeda er svækkede nu. De vil gøre, hvad de kan for at hævne sig, men jeg tror ikke, de kan gøre noget stort a la 11. september 2001. Slet ikke. Det er fantastisk, at han endelig er død. Det har vi ventet på.