KØB PLUS!

Kæmpetalent skodder Premier League

Den eftertragtede franske midtbanespiller Yann M'Vila ender ikke i England. I stedet tørner han fra nu af ud for russiske Rubin Kazan.

Den kontroversielle midtbanespiller, der sidste år fik karantæne fra al fransk landsholdsfodbold efter en lidt for våd bytur, har været eftertragtet af adskillige Premier League-klubber med Arsenal og ikke mindst Queens Park Rangers som de mest aggressive. 

Men 22-årige M'Vila kommer ikke til at krydse den engelske kanal. I stedet skifter et af europæisk fodbolds største midtbanetalenter fra barndomsklubben Rennes høkest overraskende til den russiske klub Rubin Kazan. 

- Stade Rennes, Rubin Kazan og Yann M'Vila er blevet enige om en transfer vedrørende M'Vila. Efter et bestået lægetjek er Yann M'Vila officielt på plads i Rubin Kazan onsdag aften, lyder på Rennes' hjemmeside. 

Rubin Kazan, som FC København forrige år gjorde kål på i Champions League, betaler i underkanten af 90 millioner kroner for Yann M'Vila. Det russiske mandskab har haft en skuffende sæson. 2/3 inde i sæsonen indtager klubben blot 7. pladsen i Vischaya-ligaen 

Læs også: