Årets X Factor-vinder forlod efterfesten på Park i København som en af de første.

Hun var ellers i højt humør efter sejren til det store finaleshow i Parken, og hun holdt sig bestemt ikke tilbage til efterfesten, hvor hun både dansede og optrådte.

Så måske var det kæresten Frederikke, der fik lokket 15-årige Sarah til at tage med hjem. Sammen tog de i hvert fald en taxa fra diskoteket lidt før kl. 02.00.

- Vi skal hjem og putte, lød svaret fra X Factor-vinderens kæreste, da bt.dk spurgte, hvor det unge kærestepar skulle hen.

Ren X Factor-efterfest

Tidligere på aftenen stod det klart, at det åbenbart ikke lige så populært at møde op til efterfest som at lade sig fotografere på den røde løber foran Parken.

Det var i hvert fald primært X Factor-kendisser, der tog turen til diskoteket Park i København, mens de politikere, skuespillere og musikere, der var til finaleshowet i Parken, valgte at blive væk. 

Blandt de fremmødte var selvfølgelig Babou, Annelouise og Sarah samt resten af deltagerne fra denne sæson af det populære program og dommerne. Også deltagere fra tidligere sæsoner, som sidste års vinder Thomas Ring, andenpladsen Tine, Sidsel, Lukas og Asian Sensation, var mødt op.

De få kendisser til efterfesten, der ikke har været deltagere i X Factor, var Fallulah, Sara Bro, Thomas Holm, Xander og Carpark North.

Finalisterne sang igen

Der var knap gået en halv time af efterfesten, før pigerne fra den udstemte gruppe DeeVibez indtog dansegulvet. Og man kunne næsten se, hvordan det kriblede i dem for at få lov til at underholde et publikum.

Men igen måtte de nøjes med at se på. Babou, Annelouise og Sarah skulle nemlig hver synge en sang på Parks miniscene foran familiemedlemmer og X Factor-bekendte for at runde sæsonen endeligt af.

Babou løb hurtigt ind i vanskeligheder, da musikken ikke ville som han, og han måtte flere gange bede dj’en om at skrue op. Men hans stemme fejlede – trods den sidste tids sygdom – bestemt ikke noget, og det lykkedes ham at få alle til at synge med.

Annelouise trådte op på scenen med en drink i hånden iført et elegant sort sæt, og hun var heller ikke løbet tør for stemme i Parken – for hun gjorde det mindst lige så godt på Park.

Sarah skulle – som en rigtig vinder – på scenen til sidst, og hun lod igen sit publikum høre Lady Gagas ’Pokerface’.

Det var tydeligt at se, at hun var høj over dagens oplevelser, for hun dansede allerede begejstret rundt, før hun skulle synge. Og da hun endelig kom på scenen, var hun hurtig til at bede folk i rummet rykke tættere på scenen og feste med hende.

- Det, at folk hepper på én, så bliver det bare ikke bedre, sagde hun glad efter sin optræden i omgivelser, der stod i skarp kontrast til Parkens overdådige rammer.

- Jeg elsker at stå på scenen, men jeg elsker også at feste igennem med mine venner, tilføjede hun, hvis nogen skulle være kommet i tvivl.

Cutfather forlod efterfesten kl. 01.30 som den første. Sarah og hendes kæreste fulgte efter knap en halv time senere, og lidt efter var det Patricia og Pernille Rosendahl, der havde festet nok den aften. En glad Blachman tog hjem omkring kl. 3.30, mens Babou festede videre.

Husk! Du kan ringe til Sarah i dag kl. 12.30 på 70331234. Babou og Annelouise sidder klar ved telefonerne fra 13.30 til 14.30. Du kan også chatte med deltagerne her på bt.dk.