31-årige Gordie Wallace var ude for at spise en romantisk middag med sin 21-årige kæreste Claire Robertson, da han var ude for et træls uheld.

Parret, der bor i Aberdeen i Skotland, var ude at fejre, at den første uge i hans nye job var gået godt. Derfor tog de på burger-restauranten ‘Handmade Burger’ for at spise. skriver Mirror.

De var lige blevet færdige med at spise, da Gordie Wallace gik på toilettet.

Læs også:

Men uheldigvis var det lille toilet indrettet sådan, at den automatiske håndtørrer hang på væggen lige ved siden af toilettet. Da Gordie Wallace var i gang med at tisse, gik håndtørren pludselig i gang og det med en kraft, så den varme luft fik urinstrålen til at sprøjte ud over den uheldige Gordie Wallace, der ikke kunne nå at flytte sig.

Foto: Facebook/GordieWallace
Vis mere

Flov over det trælse uheld, skyndte Gordie Wallace sig hjem, og lod sin vrede over burger-restauranten få frit løb på restaurantens Facebook-side.

Her beskrev han den uheldige episode i detaljer, og hans fortælling har fået over 25.000 likes og flere end 3.000 delinger på Facebook.

Læs også:

»Hej, må jeg lige dele min traumatiske oplevelse på jeres Aberdeen-restaurant? På grund af et ret dårligt design af jeres toilet og jeres uheldige placering af en håndtørrer lige over toilettet, så blæste håndtørreren på fuld kraft min tis-stråle ud over det hele. Det meste ramte mine bukser og efterlod mig med en våd gummisko på venstre fod. Jeg må nu smide min tis-våde sok ud, gå omkring med en overpisset fod, og så tror jeg, jeg har udviklet en skræk for håndtørrere,« skrev han på Facebook.

Det fik restauranten til at kontakte Gordie Wallace og beklage hans uheldige oplevelse på deres restaurant. Men stedet gjordet mere end det, og formodentlig meget mere, end Gordie Wallace havde forestillet sig. Burgerkæden har lovet, at den ikke bare vil erstatte hans gummisko og ene sok, men at restauranten vil give ham nye sokker og et par nye sko hver måned i et år.