Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den tidligere nyhedsoplæser er i stedet rykket videre til et job som Playboy-model.

En tv-kanal i Albanien har taget højest ukonventionelle midler i brug for at fastholde seere: topløse nyhedsoplæsere.

Zjarr TV begyndte første gang i september at lade en letpåklædt kvinde læse dagens nyheder op, efter en ansøger angiveligt mødte topløs op til jobsamtale og startede trenden.

Men Enki Bracaj, som den første oplæser hed, er rykket videre til et job hos Playboy, og tv-stationen har derfor erstattet hende med en ny topløs oplæser.

Greta Hoxha tonede således frem på skærmen 28. november på Albaniens nationaldag, som markerer årsdagen for den albanske selvstændighed.

I 1912 lykkedes det den albanske oprørsbevægelse under ledelse af Ismail Qemali at løsrive Albanien fra Det Ottomanske Rige.

Måske af samme grund var Greta Hoxha, i hvert fald delvist, iført en traditionel albansk folkedrag, som dog normalt bæres af mænd, der normalt bærer en skjorte under vesten.

»TV-kanalen ønsker alle albanere tillykke med deres selvstændighed,« lyder det blandt andet fra nyhedsoplæseren på nedenstående videoklip, hvor Greta Hoxha videre fortæller, at den albanske præsident Bujar Nishani og premierminister Edi Rama fejrede dagen sammen.

 

 

Andre læser også