Lyt til artiklen

24-årige Edison Flores er udeblevet fra AaB's træning uden tilladelse.

Det var meningen, at den peruianske midtbanespiller skulle vende tilbage til Aalborg ovenpå ferien efter VM-slutrunden i Rusland. Men sådan er det ikke gået.

»Han er forsinket, men det er ikke en forsinkelse, vi har accepteret. Han har ikke fået lov til at blive væk i længere tid, men jeg er i dialog med Edison, og forhåbentlig ser vi ham snart i Aalborg igen,« siger AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde, til Nordjyske torsdag.

Perus Edison Flores i kamp mod Danmark til VM-slutrunden i Rusland.
Perus Edison Flores i kamp mod Danmark til VM-slutrunden i Rusland. Foto: JACK GUEZ
Vis mere

Allan Garde fortæller, at klubben og Edison Flores har været i dialog om et muligt salg. Men indtil videre har budene på Edison Flores ikke været attraktive nok for den nordjyske klub.

»Vi har talt med Edison om, at denne sommer kunne være et godt tidspunkt at sælge ham på, hvis der kom et tilbud, der var det rigtige for både Edison og AaB. Vi har fået flere tilbud på ham, men de har ikke været gode nok, siger Allan Gaarde til Nordjyske.

Edison Flores kom til klubben i 2016. Han deltog også ved VM-slutrunden, hvor han stillede op for Peru og tilmed spillede kampen mod Danmark.