Tøjkrise eller bare svært ved at finde et sikkert outfit, der passer til alle dine gøremål i løbet af dagen?

Du har sikkert outfits til mange lejligheder: Daten, aftenen ude med veninderne, middag med familien, arbejde eller jobsamtalen.

Men hvad hvis vi kunne fortælle dig, at der er et outfit, som dækker dig ind til langt størstedelen af hverdagens begivenheder - og at det kun kræver tre stilsikre items?

En blazer, et par jeans og en skjorte - gerne lidt flagrende. Det er alt, hvad det kræver at sammensætte et klassisk og stilsikkert outfit.

Har du svært ved at finde de rigtige jeans? Prøv vores jeansguide, som hjælper dig på vej til at finde det helt rigtige par.

I de mørke vintermåneder har vi det med at iklæde os mørke farve. Du kan derfor med fordel skabe kontraster til dine mørke jeans med en lys skjorte og en blazer med tern.

Gå gerne efter en skjorte med flæser, blonder eller krave, det vil gøre dit outfit ekstra feminint og samtidig skabe personlighed.

Måske har du allerede de tre helt perfekte items i din garderobe, men hvis klassikerne trænger til en opgradering, så har vi samlet de bedste bud på skjorter, jeans og blazere, som er helt perfekte til (næsten) alle lejligheder.

Oversized blazer
Pris: 509 kr.

Ternet oversized blazer
Pris: 579 kr

Klassisk nålestribet blazer
Pris: 439 kr

Enkel blazer i sort
Pris: 289 kr

Skjorte med bindebånd på ærmerne
Pris: 289 kr

Hæklet langærmet skjorte
Pris: 379 kr

Blonde skjorte
Pris: 309 kr

Stribet skjorte med bånd
Pris. 219

Økologiske jeans med snoede sømme
Pris: 359 kr

Jeans med lige ben
Pris: 329 kr

Højtaljede jeans med flæser
Pris: 379 kr

Mom jeans
Pris: 289 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.