»Det har været den hårdeste tid i mit liv.«

Sådan fortæller Norges prinsesse Märtha Louise i en ny podcast om tabet af sin eksmand, Ari Behn.

Podcasten, som har fået navnet 'Showing Up For Yourself & The World', har prinsessens nye kæreste, Durek Verrett, som vært, og her kommer forskellige gæster på besøg for at tale om deres liv. Det skriver norske VG.

I mandags gæstede prinsesse Märtha Louise programmet og fortalte meget åbent om tabet af eksmanden, som tog sit eget liv juledag 2019. Kun 47 år gammel.

Her ses prinsesse Märtha Louise sammen med sin kæreste, Durek Verrett, ved foredraget 'Prinsessen og shamanen.'
Her ses prinsesse Märtha Louise sammen med sin kæreste, Durek Verrett, ved foredraget 'Prinsessen og shamanen.' Foto: Carina Johansen
Vis mere

Prinsessen forklarer, at hun ikke har været så aktiv på sin officielle Instagram-profil, siden Ari Behn gik bort.

»Jeg har været fokuseret på mine børn og helingsprocessen efter hans død. Det har været den hårdeste tid i mit liv. Langsomt, men sikkert, prøver vi at komme på benene igen,« siger hun i podcasten.

Også for Durek Verrett har tabet af Ari Behn været hårdt, og han fortæller i podcasten om sit første møde med Ari Behn:

»Jeg husker, da jeg første gang mødte ham og måtte tale med ham. Vi gav hinanden et kram, og så sagde han 'jeg har ventet på dig',« fortæller Durek Verrett.

Märtha Louise og Ari Behn i 2016. (Foto: Scanpix)
Märtha Louise og Ari Behn i 2016. (Foto: Scanpix) Foto: 10430 Christine Olsson/TT
Vis mere

Han beskriver Ari Behn som 'fantastisk' og 'kreativ' og kalder ham 'et geni'.

»Det er så tragisk, at vi mistede ham,« fortsætter han.

»Det er trist,« tilføjer Märtha Louise.

Tidligere har prinsesse Märtha Louise været meget åben omkring sine følelser, og i august skrev hun et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun fortalte om, hvordan hun havde det:

'Nogle dage er bedre end andre – og jeg må indrømme, jeg har haft nogle virkelig dårlige dage på det seneste. Nogle gange føles det hele som for meget og overvældende, og jeg har det med at ende i et hul af fortvivlelse og selvmedlidenhed og at føle mig som et offer på alle livets fronter,' skrev prinsessen, inden hun afslørede, at det hele heldigvis var blevet lysere.