Han står der som et dådyr fanget af billygterne.

Og det er næsten til at se familielivet smuldre for den indre skærm på den engelske rugby-landsholdsspiller Joe Westerman, da han i en gyde fanges i utroskab midt under en 15 timer lang druktur i det engelske.

Det hele sker på et syv sekunder langt videoklip, der i de seneste dage er gået viralt på sociale medier og som har skabt røre i den engelske tabloidpresse, fordi landsholdsspilleren derhjemme har tre børn og en kone.

Konen, Lauren Westerman, der nu taler ud om det frygtelige klip, der har trukket tæppet væk under familien Westerman.

Joe Westerman (yderst til højre) blev fanget på video, da han var utro under en våd bytur i weekenden.
Joe Westerman (yderst til højre) blev fanget på video, da han var utro under en våd bytur i weekenden. Foto: Lee Smith
Vis mere

»Jeg har genoplevet billederne om og om igen. Det er noget, jeg aldrig nogensinde vil få ud af mit hoved, uanset hvor hårdt jeg prøver.«

»Der er absolut ingen undskyldninger for det, han har gjort – ikke kun overfor mig, men også overfor vores børn og vores bredere familie,« siger Lauren Westerman til The Sun.

Lauren Westerman fortæller, at manden Joe indrømmede sine handlinger, efter han blev gjort opmærksom på, at videoen lå på Twitter – og efter det smed hun rugbyspilleren ud af familiens hjem.

Hun understreger, at forholdet nu er slut – men samtidig ønsker hun, at hun vil have et godt samarbejde med Joe Westerman, hvis børn fortsat skal kunne og ville se deres far.

Og netop børnene har også været påvirket af videoen.

Parrets børn er nemlig også blevet tilsendt videoerne i adskillige grupper på sociale medier.

»Min 14-årige datter blev ved med at blive tilføjet til grupper på Snapchat, hvor hun fik videoen tilsendt. Hun forlod dem, men blev hele tiden tilføjet i nye grupper. Og vores niårige barn har også fået tilsendt screenshots fra videoen.«

»Det er deres far, og jeg har så ondt af, at de har skullet se noget som det,« siger den knuste mor.

Efter weekendens hændelse har Joe Westermans klub Castleford Tigers idømt spilleren en bøde, og siden har han indvilget i samfundstjeneste, hvor unge lærer om konsekvenserne af at drikke alkohol, skriver The Sun.

Også Joe Westerman har udsendt en offentlig undskyldning til sin familie og sine venner – ligesom hans klub og dens støtter også får undskyldninger med på vejen.

Samtidig tilføjer han, at han vil arbejde med sit alkoholforbrug.