Medlemmer af Danish Defence League skriver på Facebook, at de vil marchere i Korsør lørdag eftermiddag.

- Ja, så er vi mange, der er klar til at tage til Korsør og hive fat i de små muslim-svin, som terroriserer hele Korsør by og dens borgere, skriver André Daner fra Danish Defence League i Facebookgruppen 'NEJ - til kriminelle indvandrere'.

Danish Defence League er kendt for deres højreekstremistiske holdninger, og de ønsker nu at udtrykke deres utilfredshed med beboerne på Motalavej i Korsør - et kvarter, der ofte forbindes med bøller og ballade.

Sydsjællands Politi har ikke officielt hørt om aktionen, da der ikke er anmeldt nogen demonstration, og er derfor sparsomme med oplysninger. Men de er opmærksomme på, at der kan dukke medlemmer af Danish Defence League op.

- Vi er forberedte og tager derud, og så tager vi den derfra. De har deres ry og rygte, men vi tager pænt imod dem og aftaler spillereglerne derfra, fortæller Jan Nielsen, vagtchef ved Sydsjællands Politi.

Fordi politiet ikke har fået nogen melding om en demonstration, er det ikke til at sige hvor mange, der vil dukke op.

Kvarteret ved Motalavej har flere gange været plaget af hærværk af unge indvandrere, og det er netop disse, Danish Defence League har set sig sure på. Aktionen har derfor også til formål at vise sympati for kvarterets beboere, skriver de på Facebook.