I videoen herover kan du se eller gense øjeblikket, hvor politiet befrier Kala Brown.

Sidste år i november blev en kvinde fundet lænket i en container i USA. Det viste sig at være en seriemorder, der stod bag. Men nu kan det vise sig, at der er flere ofre.

I maj erklærede seriemorderen Todd Kohlhepp på 45 år sig skyldig i mord på syv personer, som fandt sted over flere år, mens han arbejdede som ejendomsmægler. Derudover erklærede han sig skyldig i kidnapning af kvinden i containeren, som hedder Kala Brown.

Men nu har Todd Kohlhepp skrevet et otte siders langt brev til avisen Herald-Journal. I brevet står, at han har dræbt flere mennesker. Han har angiveligt forsøgt at fortælle det til efterforskerne i FBI, men i følge Todd Kohlhepp lyttede de ikke til ham, og han vil derfor ikke længere samarbejde med politiet om, hvor ligene er begravet.

Læs også: Var sammen med seriemorder i 10 år: Havde ingen anelse om, at hun skulle være hans næste offer

'Ja, det er flere end syv.' Står der i brevet.

Todd Kohlhepp.
Todd Kohlhepp. Foto: SPARTANBURG COUNTY SHERIFF'S OFF
Vis mere

En af dem, som Todd Kohlhepp har myrdet, er Charles Carver, der var kæreste med kvinden i containeren, Kala Brown. Han blev skudt foran Kala Brown, og bagefter blev hun lænket i containeren, hvor hun var i to måneder, før politiet kunne redde hende.

Hun har tidligere fortalt i programmet Dr. Phil, at Todd Kohlhepp sagde til hende, at han næsten myrdet 100 mennesker.

Politiet siger, at de ikke kender til flere mord, som skulle relatere sig til Kohlhepp, men at de gerne vil lytte til ham.

Todd Kohlhepp afsoner syv livstidsdomme uden mulighed for prøveløsladelse for de syv mord og kidnapning.