Mette Bønnelykke Herholdt blev i følge politiet dræbt på en adresse i Vesterborg på Lolland mellem den 15. og 18. december i 2010. Naboer på vejen bekræfter, at hun sammen med samleveren boede i dette hus på det givne tidspunkt.
Mette Bønnelykke Herholdt blev i følge politiet dræbt på en adresse i Vesterborg på Lolland mellem den 15. og 18. december i 2010. Naboer på vejen bekræfter, at hun sammen med samleveren boede i dette hus på det givne tidspunkt.

Mette Bønnelykke Herholdt og hendes samlever forsvandt pludseligt fra den adresse i Vesterborg, hvor politiet mener, den 40-årige kvinde blev slået ihjel og efterfølgende skjult i et gammelt køleskab.

- De holdt sig for sig selv.

Sådan lyder det samstemmende fra naboer, der flygtigt kendte den 40-årige Mette Bønnelykke Herholdt og hendes samlever, mens parret kortvarigt boede på en adresse i Vesterborg på Lolland.

En adresse, hvor Mette Bønnelykke Herholdt angiveligt, og helt uden omverdenens viden, blev dræbt.

40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev sidst set i december 2010.

Onsdag blev den 44-årige samlever varetægtsfængslet og sigtet for at have dræbt Mette Bønnelykke Herholdt og derefter skaffet liget af vejen ved at gemme det i et gammelt køleskab, der ifølge anklageren ikke var slået til.

Ifølge politiet dræbte samleveren Mette Bønnelykke Herholdt mellem den 15. og 18. december 2010 på en adresse i Vesterborg. Naboerne på vejen bekræfter, at parret boede på den pågældende adresse i perioden. Samleveren flyttede ifølge sigtelsen siden to gange, hvor han angiveligt tog køleskabet med liget med sig.

Naboerne på den lille vej fortæller, at Mette Bønnelykke Herholdt og samleveren holdt sig for sig selv. Og at de pludselig forsvandt fra adressen.

- Det var nogen, man hilste på, når man en sjælden gang så dem på vejen. De boede der i et halvt års tid. Og så en dag var de bare væk, siger en nabo til adressen.

En anden nabo fortæller, at hun den ene dag havde vinket til Mette Bønnelykke Herholdt gennem vinduet, og at hun den anden dag så huset blive tømt for møbler. Siden har hun ikke set hverken Mette eller samleveren.

- Jeg så, at de flyttede med en trailer. De kørte frem og tilbage flere gange, men jeg så ikke, om Mette var der, siger hun.

40-årige Mette Bønnelykke Herholdt blev efterlyst før jul, hvor ingen havde set hende i to år. Det fremgår, at hun havde en meget snæver omgangskreds, og ifølge hendes familie har hun ikke haft kontakt til dem i mange år. Derfor havde ingen savnet kvinden, der altså i de to år angiveligt har ligget skjult i et køleskab.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.