Københavnske brandfolk er i øjeblikket ved at nedkæmpe en eksplosionsagtig brand, der kl. 19.19 raserede en stuelejlighed i en bebyggelse på hjørnet af Frederikssundsvej og Løvetandsvej i Brønshøj.

Ifølge politiet er der tale om en gas-eksplosion, der i hvert fald har kvæstet én person.

- For et øjeblik siden var der kraftige flammer i lejligheden, og hele vinduespartiet ser ud til at være blevet blæst ud. Nu har røgdykkerne tilsyneladende fået slukket ilden, så der kun kommer en kraftig røg, fortæller bt.dks reporter Kristine Bugbee på brandstedet.

Vidner i området fortæller, at braget fra eksplosionen kunne høres næsten en kilometer væk. Vinduer på begge sider af lejligheden er blæst ud, og indbo er kastet op mod 50 meter væk ved eksplosionen.

Hos Københavns Politi oplyser den centrale vagtleder Mads Firlings, at man kl. 19.19 fik en anmeldelse om et "kæmpebrag" fra ejendommen i Brønshøj:

- Der er åbenbart tale om en gaseksplosion, som i hvert fald har kvæstet en enkelt person. Formentlig har han været til stede i lejligheden. Han er nu kørt til hospitalet, men vi har endnu ingen meldinger om hans tilstand, oplyser den centrale vagtleder.

Samtidig besluttede politiet for en sikkerheds skyld at evakuere de et par af de nærmeste opgange.