Lyt til artiklen

Familien er i dyb sorg over drabet på den 21-årige Cem Aydin.

I opgangen på Frederiksberg, hvor den livsglade dreng boede sammen med sine forældre, er familie og venner hele dagen strømmet til for at vise deres medfølelse.

En af de familiemedlemmer, der er dukket op, er 52-årige Kaya Er. Han er - ligesom resten af familien - i chok over den triste nyhed.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:- Det her er så meningsløst. Man har ikke ret til at slå et andet menneske ihjel, siger Kaya Er, da bt.dk møder ham og de andre venner og familiemedlemmer i opgangen på Frederiksberg.

Hjælpsom og gavmild
Kaya Er husker Cem som en glad og meget venlig dreng. Og derfor kan Kaya Er heller ikke forstå, hvorfor nogle ville Cem noget ondt:

- Han var sådan en god dreng, der ikke lavede ballade. Jeg kan ikke tro, at han har haft nogle uvenner, lyder det fra Kaya Er.

Cems familie kom til Danmark tilbage i 1970'erne og har vægtet uddannelse og integration meget højt. Cems bror er uddannet læge, mens Cem arbejdede i kundeservice hos Boxer tv.

LÆS OGSÅ: - Han var så hjælpsom og gavmild over for alle.

Forsøgte forgæves at flygte
Torsdag aften var Cem Aydin på vej hjem til sin lejlighed på Frederiksberg. Alt tyder på, at et tæskehold på 8-10 mand havde ligget på lur, og de overfaldt den 21-årige mand, da han nåede Kong Georgs vej. 

Forgæves forsøgte han at flygte fra gruppen, men det lykkedes ikke.
  
Der skal afholdes ligsyn på mandag kl. 10, hvor det skal fastslås, hvad Cem Aydin døde af. Men det ligger fast, at den unge mand var offer for stump vold.