Endnu engang er der falske e-mail i omløb, der forsøger at franarre brugerne personlige oplysninger.

'Vælg et produkt fra vores online lager,' fremgår det af e-mailen, der ved første øjekast lader til at være fra den tyskejede discountkæde Aldi.

Det lyder for godt til at være sandt, og det er det også.

Aldi kender nemlig intet til den pågældende e-mail, som man blev opmærksom på fredag.

Det skriver kæden på sin hjemmeside og advarer samtidig mod, at man kan få misbrugt sine data, hvis man klikker på linket i e-mailen.

'Vi oplever desværre, at flere kunder i øjeblikket modtager e-mail fra en falsk e-mail-adresse i Aldis navn. Vi anbefaler vores kunder at slette disse e-mail, da de ikke kommer fra Aldi Danmark. Disse e-mail omhandler bl.a. konkurrencer om smartphones, samt at man kan vælge et valgfrit produkt fra Aldi,' skriver kæden på sin hjemmeside.

Aldi gør samtidig opmærksom på, at e-mailen ikke har noget at gøre med en aktuel VM-konkurrence.

»Vi ville aldrig sende en e-mail på den måde, og vi ville heller aldrig bede om cpr-nummer. Vi råder derfor vores kunder til at være på vagt over for e-mail med disse formuleringer og med dette samme slette e-mailen, da de ikke kommer fra Aldi,« siger kommunikationskoordinator Michele Iversen til B.T.

Også Sydsjællands Politi opfordrer på Twitter til at slette e-mailen.

'Endnu en advarsel om falske e-mail, der forsøger at opsnappe dine personlige oplysninger. Denne gang er det Aldi, der bliver brugt som afsender. Slet e-mailen,' lyder opfordringen fra politiet.

Det er desværre ikke første gang, at falske e-mail udgiver sig for at være fra Aldi.

Får du lignende e-mail, vil B.T. gerne høre fra dig. Send os en e-mail på 1929@bt.dk.