Lyt til artiklen

Skuespilleren har fundet lykken sammen med sin tandlæge. Nu planlægger parret bryllup.

Der kan snildt gå ild i ældre huse. Det er skuespilleren Per Pallesen et godt eksempel på. Den 68-årige skuespiller er blevet ramt af lynet, og har forelsket sig hovedkulds i 69-årige Vivian Dencker.

Mange oplever at Amor ligger på lur under nattelivets diskokugle, eller bag vandkøleren på kontoret. Per Pallesen blev ramt af pilen hos noget så skrækindjagende som tandlægen! Pallesens hjertenskær, og personlige tandlæge Vivian Dencker, skulle nå at nusse, pudse og polere Per Pallesens perlerække i hele 39 år, før forelskelsen ramte.

Og parret, der nu har været kærester i syv måneder skal ifølge Billed Bladet snart giftes. 

- I vores alder skal vi ikke spilde tiden, siger parret til ugebladet. Og oplyser, at de endnu ikke har fastsat en dato for kærlighedsfesten, men at deres børn er informeret, og at de snart flytter sammen.

- Selvfølgelig er det hele gået meget stærkt, men jeg tror også, at det er, fordi vi har kendt hinanden i alle de år. Og vi har det herligt sammen, siger Per Pallesen om den store beslutning, der er truffet efter kun knap et års kæresteri.

- Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har brug for en tryghed, der er i et samliv. Bare det at ha' nogen at snakke med, når man kommer hjem fra arbejde, siger Pallesen.