David Moyes havde svært ved at skjule skuffelsen over at tabe til Sunderland.
David Moyes havde svært ved at skjule skuffelsen over at tabe til Sunderland. Foto: Ian MacNicol
Mulighederne for et trofæ i Manchester United svinder så småt ind. 

Efter klubben for kun to dage siden røg ud af FA Cup'en allerede i tredje runde med et nederlag til Swansea og Michael Laudrup, led det kriseramte Premier League-hold tirsdag aften endnu et slag.

I den første af to semifinale-kampe i Capital One Cup'en mod bundproppen i Premier League, Sunderland, tabte David Moyes og Manchester United med 1-2 på udebane - det tredje nederlag på stribe på 1-2. Også Tottenham slog mandskabet med disse cifre nytårsdag.

Manchester United, uden Anders Lindegaard på mål, troede ellers, at det var kommet foran i første halvleg på et mål af det store talent Adnan Januzaj, men scoringen blev korrekt annulleret for offside på Ryan Giggs, som bolden ramte, inden 18-årige Januzaj satte den ind.

Ryan Giggs skulle vise sig at have en endnu større rolle som ulykkesmager. For Sunderland kom nemlig i front på et selvmål fra den aldrende waliser, der på et frispark, som blev headet ind i feltet, gled bolden i eget mål i tæt kamp med den tidligere Manchester United-spiller Phil Bardsley.

I anden halvleg lykkedes det Manchester United at komme tilbage i opgøret på en scoring af anfører Nemanje Vidic, som på et hovedstød skabte balance i regnskabet, men den dårlige form, 'de røde djævle' er i, skulle endnu en gang komme til udtryk med et mål, der burde være forhindret.

Indskiftede Adam Johnson løb i feltet meget nemt forbi Tom Cleverley, der ikke kunne følge med, og selv om den tidligere Manchester City-spiller lavede, hvad der til forveksling kunne ligne et i England meget omdiskusteret 'dive', hvor han faldt let, skulle Cleverley slet ikke have givet dommer André Marriner muligheden for at pege på pletten.

Det gjorde dommeren imidlertid, og italieneren Fabio Borini kvitterede med et meget sikkert spark lige midt for mål og under overliggeren.

Denne gang kunne Manchester United ikke svare tilbage, og derfor skal de engelske mestre vinde returkampen om 15 dage, hvis de skal gøre sig forhåbninger om et trofæ i denne sæson.

For i Premier League ligger holdet 11 point efter Arsenal, og det er svært at se, hvorfor klubben skulle være kandidat til at vinde Champions League i denne forfatning.        
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.