Spækket med film og tv-serier

Inden nytår får du mulighed for at se alle de film og tv-serier du kan overkomme, når Netflix kommer til Danmark.

Hvis man har ikke kender Netfilx endnu, får man rig mulighed for at lære streamingtjenesten bedre at kende til efteråret, når vi i Danmark får mulighed for at se film og tv-serier via et Netflix-abonnement.

Den populære streaming-tjeneste har i dag annonceret, at man vil tilbyde streaming af tv-serier og film til en lav månedlig pris i Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Nogenlunde det samme koncept, som man kender fra musiktjenesten Spotify, hvor man betaler et fast beløb hver måned, men til gengæld kan høre lige så meget musik, man orker.

Ved lanceringen kan brugere i Danmark abonnere på Netflix og med det samme se en lang række lokale og internationale tv-serier og film. I USA er det typisk tv-serier, som er udkommet på dvd, der bliver tilgængelige i Netflix. Udvalget varierer dog med, hvilke tv-selskaber Netflix har indgået aftaler med.

- For en lav månedlig pris tilbyder Netflix et bredt udvalg af tv-serier og film, som kan ses på en lang række enheder, der er tilsluttet internettet. Disse enheder inkluderer PC, Mac, Smart TV, spillekonsoller, Blue-ray-afspillere, smartphones og tablets, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Og hypen om Netflix er ikke uden grund, for det er stort. Med mere end 27 millioner streaming-medlemmer i USA, Canada, Latinamerika, Storbritannien og Irland er Netflix, Inc. verdens førende abonnementstjeneste til streaming af film og tv-programmer via internettet

De nysgerrige danskere, der har lyst til at hoppe med på Netflix-bølgen, kan allerede nu tilmelde sig på www.netflix.dk for at få besked, så snart Netflix lanceres i Danmark. Prisen for et abonnement er endnu ikke fastlagt, oplyses det.

I USA koster et netflixabonnement otte dollar svarende til cirka 50 kroner, men hvis alt går som det plejer med den slags tjenester, skal danske kunder nok forvente at skulle betale det dobbelte.