Selvom fire spillere onsdag aften kunne glæde sig over at have vundet i Onsdags Lotto, så fortsætter den gigantiske SuperPulje med at vokse, så der i næste uge er chance for at vinde 92 mio. kr.

Der er allerede blevet slået flere Danmarksrekorder i Onsdags Lotto. Aldrig har der været så mange penge at spille om, og aldrig har der gået så lang tid, før SuperPuljen er blevet udløst.

For heller ikke onsdag aften lykkedes det spillerne at ramme den gigantiske pulje. Dermed er der 92 mio. kr. at spille om på onsdag.

Ikke siden uge 19 er der en spiller, der har været så heldig at ramme SuperPuljen. Altså har puljen nu kørt i utrolige 26 uger.

Læs også:

For at ramme SuperPuljen, så skal du ramme de seks vindertal, som bliver udtrukket. Dernæst bliver vindertallene smidt tilbage i bowlen med de andre tal. Herefter bliver der udtrukket et supertal, der skal matche et af vindertallene.

Men det er måske ikke så underligt, at SuperPuljen ikke er blevet udløst, for sandsynligheden for at ramme SuperPuljen er 1 til 100 mio.

Læs også:

For at gøre det mere håndgribeligt, så skulle sandsynligheden for at udløse SuperPuljen, være det samme som, hvis du som passager i et tog, der kører mellem København og Aarhus otte gange, kan ramme en skraldespand - som du ikke ved hvor står - ud af et vindue, mens toget kører i fuld fart.

Selvom SuperPuljen altså ikke blev udløst onsdag aften, så er der alligevel to danskere, der kan glæde sig over at have vundet 1. præmiepuljen.

Sammen med en litauer vinder de to danskere hver 2.851.431 kr.

Der var også en heldig spiller, der ramte de rigtige tal i Jokeren, der udløser to mio. i præmie.