Peter Asschenfeldt løb af med sejren, da hans nyåbnede Cafe Ketchup i Tivoli i går kæmpede mod restaurant Grøften om de kendtes opmærksomhed. Normalt er Grøften det foretrukne sted, når man vil se og ses, men det faktum fik Asschenfeldt ændret godt og grundigt på i går.

For mens Grøften kun kunne fremvise semi-kendte, der har [KURSIV]brug[/KURSIV] for at blive set, kom topnavnene i bundter til Asschenfeldts premiere på hans anden restaurant.

Helena Christensen tog flyet fra Monaco for at kaste glans over sin gode vens åbning, ligesom Bille August kom forbi for at give Asschenfeldt et tilbud om en bi-rolle i Billes næste film.

"Det er noget, vi snakker meget om, når vi er i byen sammen," sagde Asschenfeldt glad.

Helena Christensen kunne berette, at det stadig er planen, at hun og Norman skal giftes.

"Men når vi gifter os, vil vi ikke sige det på forhånd," siger Helena, der i morgen flyver videre til Moskva. Senere på måneden skal hun være med i Isabell Kristensens modeshow i Monaco.

Hun var selv udstyret med et kamera for at fotografere åbningen.

"Jeg tager bare nogle billeder til Peters private album. Det er en vennetjeneste, så du kan ikke hyre mig til receptioner," fortalte en smilende Helena.

Inden hun gik ind i Cafe Ketchup, der var langt varmere end Grøften, hvor de knap så kendte skuttede sig under køligheden.