Demokraternes præsident-kandidat Obama har involveret sig i drabssagen mod Hudson-familien og kidnapningen af sangstjernen Jennifers søstersøn, 7-årige Julian.

Den 7-årige Julian er fortsat forsvundet efter drabet på skuespillerinden Jennifer Hudsons mor og bror i fredags.

Nu er Barack Obama og hans kone stået offentligt frem, og henstillet til kidnapperne, at de løslader den lille dreng.

-Jennifer er i vore tanker og med i vore bønner. Det er frygteligt at miste sine kære. Men vi beder også for hendes søstersøn. At kidnapperne lader drengen gå, og at han uskadt vender tilbage, lyder det fra Obama.

Barack Obama kender sangerinden Jennifer Hudson fra demokraternes konvent tilbage i august i år, hvor hun sang den amerikanske nationalmelodi, som optakt til konventets start.

Jennifer Hudsons søster, 31-årige Julia, stod frem på i Englewoods kirken i Chicago i går og henvendte sig til kidnapperne, mens TV-kameraerne snurrede:

-Jeg er ligeglad med, hvem i er, men lad min dreng slippe fri.

-Jeg ved han er derude et sted. Bare lad ham gå. Sæt ham ved en vejkant. Han vil givetvis begynde at græde, men så vil andre hurtigt høre ham, og bringer ham i sikkerhed, sagde sangerindens søster.

Fredagens obduktion viste i øvrigt, at den 57-årige Darnell Donerson og 29-årige Jason Hudson, var blevet dræbt efter skud. Dermed er sigtelsen nu klar: Mord.

Broderen ejede en hvid Chevrolet Surburban, som er forsvundet fra gerningsstedet. Politiet tror, at vognen eventuelt er blevet brugt til at flygte i – og at den 7-årige også har været i vognen.