Frygter sexkrænker har bortført offer nr. tre: Efterlyser mindreårig pige

Fyns Politi frygter, at et nyt offer er blevet udsat for sexkrænkeren i Fyns-området

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Det er på baggrund af en henvendelse om, at en 10-årig pige i området omkring Nyborg ved 13-tiden skulle have set en anden mindreårig pige blive taget ind i en rød bil.

Ifølge politiet skulle det 10-årige vidne have hørt den anden pige sige hjælp, men i samme øjeblik kom en lastbil forbi, og derefter var den røde bil kørt væk igen

Den 10-årige pige så samtidig en kvinde, der havde kontakt med føreren af den røde bil. Hun var formentlig iført en heldragt og et tørklæde.

- Vi har sat en eftersøgning i gang i området omkring Christianslundsvej i Nyborg, hvor pigen så bilen. En helikopter overflyver også området. Det er klart, at i lyset af overgrebet på den 10-årige pige fra Refsvindinge i går, så tager vi ingen chancer, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

- Derfor vil vi også meget gerne høre fra den kvinde, som ifølge vidnet kontaktede personen i den røde bil. Jeg vil også gerne understrege, at vi ikke lige i øjeblikket har modtaget nogen efterlysninger på piger i området, siger Henrik Justesen, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.

Henvendelsen kommer efter, at en 10-årig pige onsdag blev hevet ind i en rød bil, hvor en midaldrende mand kørte rundt med hende og udnyttede hende seksuelt. Selvsamme mand formodes at stå bag et andet sexoverfald for godt to uger siden, hvor en 11-årig pige også blev hevet ind i en rød bil og udsat for et sexovergreb.Har du oplysninger i sagen? Så send os en mail på 1929@bt.dk.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08