Aalborg udbyggede føringen i 888 Ligaen med en sejr hjemme over mestrene fra BSV med 28-24.

Aalborg. Ved weekendens Final 4-stævne i pokalturneringen måtte både Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) se sig slået af Skjern, men onsdag fik de mulighed for oprejsning - mod hinanden.

Ligaens nummer ét og to tørnede sammen på førerholdet Aalborgs hjemmebane, og det endte med en sikker sejr på 28-24 til aalborgenserne.

Det norske stortalent Sander Sagosen var som så ofte før kampens store oplevelse. Han bidrog med otte mål og et hav af assister for Aalborg.

Sejren betyder, at Aalborg nu har et forspring på fire point ned til netop BSV og TTH Holstebro, som begge har 26 point.

Der resterer otte runder af grundspillet for alle tre klubber.

Hjemmeholdet fik hurtigt åbnet et lille forspring til BSV på et par mål, og efter at gæsterne kortvarigt var på minus én på måltavlen i første halvleg, kom der aldrig spænding om udfaldet igen.

Aalborg gik fra 12-11 til 15-11 inden pausen, og føringen blev holdt gennem de sidste 30 minutter.

Et par Aalborg-udvisninger kunne have sendt BSV ind i kampen igen, men mulighederne blev misbrugt.

I stedet opretholdt Aalborg den sikre føring, som endte i en sejr på fire mål.

Tidligere på aftenen vandt KIF Kolding København med 21-18 i Skjern, og ellers bød onsdagen på to favoritsejre.

TTH Holstebro slog hjemme i Vestjylland Randers med 33-30, mens GOG tog en sejr på 31-25 med hjem fra turen til Tønder.