Kasper Hvidt & Co. måtte slide overraskende hårdt for to point i Ringsted.

Oprykkerne fra TMS Ringsted fik en hed velkomst i mændenes håndboldliga, da holdet i sæsonpremieren fik en gevaldig snitter i Skjern på intet mindre end 37-15.

Derfor ville det ikke være overraskende, hvis vestsjællænderne havde bange anelser forud fra onsdagens hjemmekamp mod KIF Københavns stjerneparade.

Frygten var dog svær at få øje på fra start af opgøret i en tætpakket og udsolgt Ringsted-hal, hvor 1200 tilskuere ville se hjemmeholdet måle sig mod 'hele Danmarks håndboldhold'.

TMS Ringsted kom klart bedst fra start, og der skulle gå hele syv minutter, før Bo Spellerberg kunne score første gang for mesterskabs-favoritten. Og midtvejs i første halvleg var KIF-effektiviteten ikke blevet forbedret meget, hvilket en føring til hjemmeholdet på 7-3 dokumenterer.

Det blev lidt bedre for KIF Kolding - ikke mindst takket være svenske Kim Anderssons effektivitet, men alligevel kunne TMS Ringsted gå til pause foran 11-10.

Problemerne fortsatte for de gæstende favoritter efter pausen, selv om Stefan Hundstrup på venstre fløj viste effektivitet i kontrafasen, og Kasper Hvidt hev redninger ud af ærmerne i målet.

KIF København kom dog foran 17-16 og lignede en vinder. Men TMS bed fra sig og holdt kontakten til seks minutter før tid. Ved 23-22 slap hjemmeholdets kræfter dog op, og i de sidste fem minutter sikrede det bredere besatte KIF-mandskab sig en trods alt sikker men på ingen måde overbevisende sejr på 28-24.

I aftenens øvrige kampe vandt Nordsjælland hjemme 25-22 over Ribe-Esbjerg, mens Mors/Thy besejrede Viborg 25-20 i egen hule. Endelig vandt Skanderborg med 29-24 over Sønderjyske.