KØB PLUS!

Hård bruger-dom: Respektløst, Mikkel!

Der gik ikke mange sekunder, før Danmarks håndboldstjerne tog den sølvmedalje af halsen, som han kort forinden havde fået af Danmarks kronprinsesse Mary

Skuffelsen var tydelig hos Mikkel Hansen, da han under præmieoverrækkelsen høfligt trykkede hånd med kronprinsessen, der trods ydmygelsen lykønskede de danske spillere.

Hun gav også spillerne de medaljer, som de i løbet af VM-turneringen havde kæmpet sig til, men selvom erkendtligheden kom fra en af Kongehuset ypperste
repræsentanter, havde Mikkel Hansen det så dårligt med at have tabt guldet, at han tog sin medalje af. Hvilket han i øvrigt også gjorde efter VM-finalenederlaget mod Frankrig i 2011.

Vi spurgte på Facebook, om det bare var et udtryk for naturlig skuffelse, eller om det kunne karakteriseres som mangel på respekt. På det spørgsmål var der en hel del forståelse for Mikkel Hansens følelse, men også en masse, der ikke havde meget til overs for hans opførsel.

Blandt andet Thomas Grønbech Fink-Jakobsen:

Også Rozalia Zober Schwarcz synes, at Mikkel Hansen burde have holdt medaljen om halsen, og hun hæfter sig ved det positive ved håndbolddrengenes bedrift i Spanien:

Preben Olsen synes, at Mikkel Hansens attitude havde visse mangler:

Keld Gydum går så langt som til at synes, at Mikkel Hansens opførsel ikke hører hjemme i topsport: