Fulham jagter Makienok: Her er Brøndbys pris

Simon Makienok kan være tabt for Brøndby, hvis Fulham matcher Brøndbys priskrav

To gange i sommer var Brøndby-angriberen Simon Makienok tæt på et skifte væk klubben.

Først accepterede Brøndby et massivt bud fra den russiske klub Terek Grozny, men Makienok takkede selv nej. På sidste dag af transfervinduet kom Crystal Palace så på banen og ville leje Makienok, men Premier League-klubben fik nej fra Brøndby.

I den kommende måned er der lagt op til en transfergyser om Makienok. Alt tyder på, at der kommer mindst et konkret bud på landsholdsangriberen, og Brøndby får svært ved at holde på ham.

Ifølge bt.dk's oplysninger har Fulham forhørt sig på prisen på Makienok med en løs henvendelse. Fulham har tidligere Brøndby-træner Rene Meulensteen som ny manager, og han leder efter flere angrebsforstærkninger. Især hvis Dimitar Berbatov ryger, vil der næsten med sikkerhed lande et bud på Makienok.

Rene Meulensteen er utilfreds med truppens sammensætning og især Fulhams spidsangribere Berbatov og Darren Bent. Berbatov har blot scoret tre Premier League-mål i denne sæson og har selv ytret ønske om et skifte væk.

Darren Bent har heller ikke slået til og har kun nettet to gange i Premier League-sæsonen. I de seneste kampe har Meulensteen brugt Adel Taarabt fra Marokko som spidsangriber, selv om han normalt spiller midtbane.

Ifølge oplysningerne er Brøndbys priskrav på Simon Makienok 4 mio. euro (ca. 30 mio. kr.), og det er en pris, der ikke er det mindste problem for en Premier League-klub.

Sælger Fulham Berbatov vil der være råd til at hente både Makienok og en lidt større angrebsprofil med Premier League-erfaring.

Crystal Palace skulle også stadig lure på Makienok, ligesom franske Nantes og italienske Udinese er inde i billedet.

Det konkrete bud kan dog lande sent i transfervinduet, og det kan presse Brøndby, som så vil være i tidsnød for at finde en afløser, medmindre man har is i maven og satser på, at Kenneth Zohore holder hele foråret uden skader.

Simon Makienok har også selv erklæret, at han vil lytte til tilbud, hvis der dukker noget interessant op.

- Jeg har det rigtig godt i Brøndby, men det er klart, at man kigger på det, hvis der kommer nogle muligheder. Jeg tager det stille og roligt og fokuserer bare på at komme tilbage igen efter min skadespause, sagde Makienok til BT tidligere i december.

Læs også: