KØB PLUS!

City-bomber tror på mesterskabet

Selvom Manchester City er syv point efter nabodrengene fra Manchester United, så tror Edin Džeko stadig på, at man kan genvinde mesterskabet.

På banen har Edin Džeko personlig succes i form af sine nylige to scoringer mod Norwich i weekenden, hvilket gør ham til Manchester Citys topscorer.

Desværre har holdet lidt let et knæk gennem det tætpakkede vinterprogram, hvor et nederlag til Sunderland skabte et endnu større hul op til bysbørnene fra Manchester United, der nu lyder på syv point med 18 spillerunder igen.

Men alligevel er den bosniske angriber optimistisk.

- Pointforskellen ser stor ud, men intet er afgjort. Vi kæmper til slutningen. Det er stadig åbent. Der er så mange kampe at spille. Der er en chance for at vinde titlen igen, og det er vores primære mål, men som sagt er det for tidligt at tale om mesterskabet, siger Edin Dzeko ifølge Goal.com.

Manchester City og Manchester United tørner først sammen den 6. april på Old Trafford, og står det til Edin Džeko, så laver hans mandskab endnu en flot slutspurt og napper mesterskabet.

- I sidste sæson genvandt vi fem points forskel på to kampe. Det er ikke noget problem, siger bosnieren.

Tirsdag eftermiddag møder Manchester City og Edin Džeko Stoke, inden man skal på en svær opgave ude mod Arsenal den 13. januar.

Læs også: