NB: Læs IKKE hvis du vil overraskes i Parken

Danske Robbie Williams-fans kan godt begynde at glæde sig til popfænomenets to koncerter i København i juli. Robbie Williams lover nemlig, at hans shows bliver de bedste på Jorden.

Selvtilliden har aldrig fejlet noget hos Robbie Williams, og hans koncerter plejer også at være et brag uden lige.

Fredag aften blev hans store turné skudt i gang i Dublin i Irland, og det skete med et ordentligt knald.

Den engelske avis The Sun, har eksklusivt fået et interview med Robbie Williams, der fortæller om, hvad publikum kan forvente sig af koncerterne på den europæiske Take The Crown turne, der har solgt 900.000 billetter. 


Ifølge Robbie Williams forventer folk i dag utrolig meget af et show, og at det blandt andet er hans eget tidligere band, Take That, der har været med til at sætte barren højt. Men han vil leve op til folks forventninger. 

- Jeg vil være kendt for kvalitet. Jeg vil have, at showet skal være det bedste på Jorden på lige præcis det tidspunkt, og med de midler vi har til rådighed, siger han.

- Jeg har masser af ting kørende i det her show. Når folk forlader stadion efter koncerten skal de være lykkeligere end de var, da de kom, siger han.

Robbie Williams har ladet sig inspirere på Youtube og af bands som Coldplay og Muse, der også afholder gigantiske koncerter. Han fortæller også, at flere af hans ideer er blevet skudt ned af forsikringen, fordi de simpelthen er for farlige at udføre.

Inspireret af Beyoncé

En af nutidens allerstørste performere er Beyoncé, der også lagde vejen forbi København i foråret. Robbie Williams tog til en af hendes koncerter for at suge til sig.

- Hun er frontfigur i en kæmpe organisation. Hun er denne generations Pepsi. Hendes styrke er fantastisk. Hun ser fantastisk ud, hun synger fantastisk og hun kan danse. Hun er en dygtig entertainer. Det var skønt at se verdens bedste entertainer - og opdage - at jeg stadig kan konkurrere med dem, fortæller han.

Robbie Williams spiller to koncerter i Parken 22. og 23. juli.

Robbies spilleliste fra turnéstarten i Dublin. Det vides jo ikke med garanti, at det er samme liste, der vil blive spillet i Danmark:

Hey Wow
Entertain
Monsoon
Not Like The Others
Minnie The Moocher
Kids
Sin Sin Sin
Bodies
Come Undone
Everything
Changes
Strong
Gospel
Be A Boy
---------
Millennium (akustisk)
Better Man
Sexed Up
---------
Me & My Monkey
Candy
Hot Fudge/Rudebox
Rock DJ
--------------
Feel
She's The One
Angels