Svensk Politi har fredag aften ransaget en lejlighed i Norsborg syd for Stockholm i forbindelse med den fortsatte jagt på tre undslupne guld-røvere.

Røverne deltog kort før middagstid fredag i et særdeles brutalt væbnet røveri mod en guldsmed i Södertälje, 30 kilometer syd for Stockholm. Da politiet kom frem til stedet udviklede situationen sig drastisk, da betjentene begyndte at skyde på de flygtende røvere, som svarede igen med ild fra Kalashnikov-geværer. En af røverne blev ramt i hovedet og ligger nu i koma.

Siden har politiet sat massivt ind i forsøget på at finde de tre undslupne røvere, og det har fredag aften udmøntet sig i en stor politiaktion i Norsborg, der ligeledes ligger syd for Stockholm.

I følge aftonbladet.se ankom tre politibiler - eskorteret af stærkt bevæbnede betjente - fredag aften til Forgatan i Norsborg og indledte kort efter en aktion mod en lejlighed.

I følge Aftonbladets reporter på stedet har politiet taget en kvinde med fra lejligheden, men altså ingen af de tre gerningsmænd, der fortsat er på fri fod. Politiet har endnu ikke ønsket at oplyse, hvorfor de er så massivt til stede i Norsborg.