Fodboldklubben Colorado Rapids i USA leder efter en ny fodboldtræner til næste sæson. Nu er de gået på jagt i Skandinavien

Den svenske avis Expressen skriver, at den amerikanske fodboldklub i MLS ligaen Colorado Rapids er på udkig efter en ny fodboldtræner til deres hold. Det er bare ikke hos de amerikanske klubber, de retter blikket, men derimod kigger de mod Sverige, Norge og Danmark.

Det har avisen fra flere uafhængige kilder, de dog holder anonymt.

De to trænere Kasper Hjulmand fra FC Nordsjælland og Alexander Zorniger fra Brøndby er ifølge avisen på blokken over dem, der kunne være perfekte i USA. Der skulle i alt være fire hovedkandidater, hvor to af dem er danske, og to af dem er svenske.

De svenske kandidater er trænerduoen Kim Bergstrand sammen med Thomas Lagerlöf i IK Sirius FK, derudover er også Rikard Norling en kandidat, der træner AIK Fotbal.

Colorado Rapids gav deres egen træner, argentineren Pablo Mastroeni, sparket i midten af august, selvom de havde skrevet en treårig kontrakt med ham. Resultaterne var bare ikke gode nok. Siden da har assistenttræneren Steve Cooke trænet de amerikanske fodbolddrenge.

Ifølge avisen har klubben taget kontakt til trænere allerede, og ligger måske snart vejen forbi Danmark og Sverige for at mødes med potentielle trænere. Men når Rikard Norling bliver spurgt, om han har fået tilbuddet svarer han således:

»Altså, hvad skal jeg svare? Jeg er super tilfreds som træner i AIK og er vældig lykkelig over at være træner i AIK. Jeg har en kontrakt, og jeg har ingen kommentarer overhovedet naturligvis,« siger Rikard Norling til Expressen, der heller ikke vil be - eller afkræfte, hvorvidt Colorado Rapids er interesseret i ham.

Se også