Rasmus Falk.
Rasmus Falk.

Over for TV3 Sport 1 erkendte OB's Rasmus Falk efter fredagens hæsblæsende 2-2-kamp mod AGF, at han var skuffet over det kontraktudspil, som fynboerne gav ham for at lokke ham til at blive i klubben.

Til sommer forlader Rasmus Falk OB til fordel for FC København.

Falk var en af hovedpersonerne i januars transfervindue - OB ville gerne beholde ham, men Rasmus Falk ønskede at prøve kræfter med et højere sportsligt niveau og ikke mindst en højere løn end den, som han blev tilbudt i OB, da Jesper Hansen gjorde første tilnærmelse til offensivspilleren i oktober.

Et af problemerne med den kontrakt var bare, at Rasmus Falk skulle gå ned i løn - noget, der objektivt set kan være svært at forstå, når der kan argumenteres for, at han er holdets største profil.

Riddersholm

»Jeg var skuffet over det første udspil,« sagde Rasmus Falk til TV3 Sport 1, inden han fortsatte:

»Han (Jesper Hansen, red.) har også sagt, at klubben strakte sig så langt, som den overhovedet kunne. Det er fortid, og jeg har lagt det bag mig.«

Rasmus Falks skifte til rivalerne fra København har vakt vrede blandt store dele af OB-fansene, og da hans navn blev råbt op på Trefor Park i Odense, piftede flere af tilskuerne. Det lod Falk sig ikke gå på af.

»Jeg synes, at jeg fik en fin velkomst, og det var rart at være tilbage på banen. Selvfølgelig er der nogen, som vil være efter en, men det er en del af jobbet. Man vender sig til tingene,« sagde han til TV3 Sport 1.

Rasmus Falk har spillet i OB i 11 år og har længe været en vigtig brik i frontkæden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.