Sidste sæsons nummer syv fra Randers vandt ikke helt fortjent med 1-0 på udebane mod Esbjerg i de to holds Superliga-premiere.

Nogen gange skal der kun bruges én chance for at vinde en fodboldkamp. Det måtte Esbjerg sande, da de mandag aften tog imod Randers i første runde af Superligasæsonen 2014/2015. Kun én gang ramte de kronjyske heste Esbjerg-målet i opgøret - og det var nok til at sikre sejren på 1-0.

Esbjerg dominerede ellers kampen. Vestjyderne var lynhurtige i deres omstillinger, og allerede efter 10 minutters spil ramte Casper Nielsen overliggeren.

Et kvarter senere var det så Jakob Ankersen, der var tæt på at straffe randrusianerne, der blev fanget med for mange mand for højt oppe på banen.

Få minutter før pausen afslørede tv-billederne, at Esbjerg og Emil Lyng blev snydt for et mål. Linjedommeren viftede med flaget for offside, men Mads Fenger hang i forsvaret.

Ti minutter inde i anden halvleg kom Randers frem til deres første og eneste afslutning på mål. Theodor Elmar Bjarnason fik lov til at føre bolden hele vejen frem til hjemmeholdets målmandsfelt, og her spillede han bolden i dybden til Viktor Lundberg. Svenskeren fik - på trods af en dårlig førsteberøring - bolden med sig og chippede den efterfølgende elegant over Martin Dubravka i Esbjerg-målet.

Resten af kampen var et langt stormløb på Randers-målet. Esbjerg havde fem skud inden for målrammen, men kunne altså ikke finde vej til netmaskerne.