Brøndby må undvære kreative Michael Krohn-Dehli. Henrik Jensen erkender savnet, men sætter i stedet sin lid til Alexander Farnerud.

Når Brøndby søndag aften løber på banen i Århus til kampen mod Silkeborg, bliver det uden karantæneramte Michael Krohn-Dehli. Træner Henrik Jensen lægger ikke skjul på, at han vil savne kreative og formstærke Krohn-Dehli, men han tror stadig på sejren.

- Jeg håber på, at vi stadig kan spille noget positiv fodbold. Jeg synes, vores spil har lignet fodbold det sidste stykke tid, og jeg håber, at selv om Krohn-Dehli har karantæne, at vi kan fortsætte spillet fra de sidste par kampe. Men jeg ved også godt, at han har vist stor styrke og selvtillid på det sidste, så der er da ingen tvivl om, at vi kommer til at mangle både hans mål, men også hans chanceskabende afleveringer, siger Henrik Jensen til bold.dk.

Træneren sætter sin lid til, at svenske Alexander Farnerud kan overtage Krohn-Dehlis rolle.

- Det føler jeg godt, han kan. Jeg synes, Farnerud har spillet rigtig godt de sidste fem-seks kampe, og han har været medvirkende til, at vores spil er blevet forbedret, siger træneren.

Følg kampen direkte fra klokken 18.00 på sporten.dk. Tryk her