Auri Skarbalius fik et point i sin debut som Viborg-træner, da Viborg og Randers spillede 1-1.

Og det ene point til Viborg er foreløbigt nok til, at Viborg overhaler AGF i tabellen i Superligaen, hvor tætheden mellem holdene er så lille, at mange hold frygter nedrykningsstregen.

Viborg kunne dog have taget et endnu større spring i tabellen, hvis de kunne holde den føring, som Thomas Dalgaard gav hjemmeholdet.

Superliga-topscoreren åbnede scoring i anden halvleg, da han fik en friløber, som han lobbede over Randers-målmanden Peter Friis Jensen og ind i det tomme mål. Et elegant træk af topscoreren, som ellers får kritik for at mangle tekniske egenskaber.

Med dagens scoring fører Dalgaard topscorerlisten med 13 mål.

Føringen holdt dog ikke ret længe, da Randers' angriber Viktor Lundberg syv minutter efter udnyttede et passivt Viborg-forsvar og udlignede til 1-1. Lundberg fik umarkeret lov til at vende rundt i feltet med bolden og sparke den i nettet.

Randers havde ligesom Viborg en ny træner på sidelinjen i forhold til efterårssæsonen denne eftermiddag. Colin Todd er blevet indlagt og skal gennemgå en bypass-operation, og i hans fravær er Thomas Thomasberg trådt til som midlertidig cheftræner. Han kunne se sit hold skaffe et point, hvilket ikke ændrer det store i tabellen, hvor Randers ligger nummer seks med 24 point.